Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3343
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВязовченко, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorВязовченко, Андрей Николаевич-
dc.contributor.authorVyazovchenko, Andrey Nikolaevich-
dc.date.accessioned2016-05-25T10:53:28Z-
dc.date.available2016-05-25T10:53:28Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник М. В. Обознаuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3343-
dc.descriptionPasta is a special group of corn flour products is available at a price well known customers and has many supporters among the population, which are very common and widely used in nutrition.uk_UK
dc.description.abstractМакаронні вироби це особлива група зерно борошняних товарів, яка доступна за ціною, добре знайома покупцям і налічує безліч прихильників серед населення, які дуже поширені і широко використовуються в харчуванні. Макаронные изделия это особая группа зерномучных продуктов, которая доступна по цене, хорошо знакома покупателям и насчитывает множество сторонников среди населения, очень распространены и широко используются в питании.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectмакаронні виробиuk_UK
dc.subjectвиробництвоuk_UK
dc.subjectтехнологічна схемаuk_UK
dc.subjectмакаронные изделияuk_UK
dc.subjectпроизводствоuk_UK
dc.subjectтехнологическая схемаuk_UK
dc.subjectpastauk_UK
dc.subjectmanufacturing flow diagramuk_UK
dc.subjectflouruk_UK
dc.titleОбгрунтування та аналіз технології виробництва макаронних виробівuk_UK
dc.title.alternativeОбоснование и анализ технологии производства макаронных изделий.uk_UK
dc.title.alternativeStudy and analysis of technology of production of pastauk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
курсова Вязовченко.pdf
  Restricted Access
519,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.