Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3343
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вязовченко, Андрій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Вязовченко, Андрей Николаевич | - |
dc.contributor.author | Vyazovchenko, Andrey Nikolaevich | - |
dc.date.accessioned | 2016-05-25T10:53:28Z | - |
dc.date.available | 2016-05-25T10:53:28Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник М. В. Обозна | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3343 | - |
dc.description | Pasta is a special group of corn flour products is available at a price well known customers and has many supporters among the population, which are very common and widely used in nutrition. | uk_UK |
dc.description.abstract | Макаронні вироби це особлива група зерно борошняних товарів, яка доступна за ціною, добре знайома покупцям і налічує безліч прихильників серед населення, які дуже поширені і широко використовуються в харчуванні. Макаронные изделия это особая группа зерномучных продуктов, которая доступна по цене, хорошо знакома покупателям и насчитывает множество сторонников среди населения, очень распространены и широко используются в питании. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | макаронні вироби | uk_UK |
dc.subject | виробництво | uk_UK |
dc.subject | технологічна схема | uk_UK |
dc.subject | макаронные изделия | uk_UK |
dc.subject | производство | uk_UK |
dc.subject | технологическая схема | uk_UK |
dc.subject | pasta | uk_UK |
dc.subject | manufacturing flow diagram | uk_UK |
dc.subject | flour | uk_UK |
dc.title | Обгрунтування та аналіз технології виробництва макаронних виробів | uk_UK |
dc.title.alternative | Обоснование и анализ технологии производства макаронных изделий. | uk_UK |
dc.title.alternative | Study and analysis of technology of production of pasta | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
курсова Вязовченко.pdf Restricted Access | 519,51 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.