Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3344
Назва: Проект гарячого цеху їдальні на 50 місць
Інші назви: Проект горячего цеха столовой на 50 мест.
Project hot shop dining room on 50 places
Автори: Черниш, Юлія Ігорівна
Черниш, Юлия Игоревна
Chernish, Yulia Igorevna
Ключові слова: проект
їдальня
гарячий цех
проект
столовая
горячий цех
the project
a dining room
a foundry
Дата публікації: 2016
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Л. З. Шильман
Короткий огляд (реферат): Проектування гярячого цеху їдальні на 50 місць, розробка виробничої програми їдальні, цеху, підібір устаткування, розраxунок чисельності кухарів цеху, описання органiзацiї їх працi;визначення площі цеху. Проектирование горячего цеха столовой на 50 мест, разработка производственной программы столовой, цеха, подборка оборудования, расчет численности поваров цеха, описание организации их труда ; определение площади цеха.
Опис: Design workshop hyaryachoho dining room for 50 people, the development of the production program canteen, shop, pidibir equipment rozraxunok number of chefs shop, descriptions organization of labor ; determine the area of the shop.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3344
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Черниш.pdf
  Restricted Access
705,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.