Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3345
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСеменець, Марина Вікторівна-
dc.contributor.authorСеменец, Марина Викторовна-
dc.contributor.authorSemenets, Marina Viktorovna-
dc.date.accessioned2016-05-25T11:55:16Z-
dc.date.available2016-05-25T11:55:16Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Т. М. Степановаuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3345-
dc.descriptionImprovement of technology of production of mousse by combining gelling agents of different nature.uk_UK
dc.description.abstractУдосконалення технології виробництва мусу шляхом поєднання гелеутворювачів різної природи. Усовершенствование технологии производства мусса путем объединения гелеобразователей разной природы.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectмусиuk_UK
dc.subjectвиробництвоuk_UK
dc.subjectтехнологічна схемаuk_UK
dc.subjectмуссыuk_UK
dc.subjectпроизводствоuk_UK
dc.subjectтехнологическая схемаuk_UK
dc.subjectmousseuk_UK
dc.subjectmanufacturing flow diagramuk_UK
dc.subjecttechnology of gelling agentuk_UK
dc.titleУдосконалення технології виробництва мусуuk_UK
dc.title.alternativeУсовершенствование технологии изготовления мусса.uk_UK
dc.title.alternativeImprovement of technology of production of mousseuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
курсова Семенець.pdf
  Restricted Access
1,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.