Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3345
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Семенець, Марина Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Семенец, Марина Викторовна | - |
dc.contributor.author | Semenets, Marina Viktorovna | - |
dc.date.accessioned | 2016-05-25T11:55:16Z | - |
dc.date.available | 2016-05-25T11:55:16Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Т. М. Степанова | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3345 | - |
dc.description | Improvement of technology of production of mousse by combining gelling agents of different nature. | uk_UK |
dc.description.abstract | Удосконалення технології виробництва мусу шляхом поєднання гелеутворювачів різної природи. Усовершенствование технологии производства мусса путем объединения гелеобразователей разной природы. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | муси | uk_UK |
dc.subject | виробництво | uk_UK |
dc.subject | технологічна схема | uk_UK |
dc.subject | муссы | uk_UK |
dc.subject | производство | uk_UK |
dc.subject | технологическая схема | uk_UK |
dc.subject | mousse | uk_UK |
dc.subject | manufacturing flow diagram | uk_UK |
dc.subject | technology of gelling agent | uk_UK |
dc.title | Удосконалення технології виробництва мусу | uk_UK |
dc.title.alternative | Усовершенствование технологии изготовления мусса. | uk_UK |
dc.title.alternative | Improvement of technology of production of mousse | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
курсова Семенець.pdf Restricted Access | 1,24 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.