Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3355
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПопова, Єлизавета Сергіївна-
dc.contributor.authorПопова, Елизавета Сергеевна-
dc.contributor.authorPopovа, Elizabeth Sergeevna-
dc.date.accessioned2016-05-26T11:48:25Z-
dc.date.available2016-05-26T11:48:25Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болговаuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3355-
dc.descriptionIn the course work ohbruntovano analysis and technology of caramel with filling. Studied and analyzed recipes range. Analyzed the production process, quality control, the development of technological systems and hardware-developed technological scheme of candy, fruit and berry filling.uk_UK
dc.description.abstractВ курсовій роботі обґрунтовано аналіз та технологію виробництва карамелі з начинкою. Вивчено рецептуру та проведено аналіз асортименту. Проаналізовано технологічний процес виробництва, контроль якості, шляхи розвитку технологічної системи та розроблено апаратурно-технологічну схему карамелі з фруктово-ягідною начинкою. В курсовой работе обосновано анализ и технологию производства карамели с начинкой. Изучено рецептуру и проведен анализ ассортимента. Проанализированы технологический процесс производства, контроль качества, пути развития технологической системы и разработана аппаратурно-технологическая схема карамели с фруктово-ягодной начинкой.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectкарамельuk_UK
dc.subjectтехнологіяuk_UK
dc.subjectкондитерські виробиuk_UK
dc.subjectкарамельuk_UK
dc.subjectтехнологияuk_UK
dc.subjectкондитерские изделияuk_UK
dc.subjectcarameluk_UK
dc.subjecttechnologyuk_UK
dc.subjectpastryuk_UK
dc.titleОбгрунтування та аналіз технології виробництва карамелі з начинкоюuk_UK
dc.title.alternativeОбоснование и анализ технологии производства карамели с начинкойuk_UK
dc.title.alternativeJustification and analysis technology of caramel stuffeduk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Курсова карамель з начинкою.pdf
  Restricted Access
1,12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.