Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3504
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛобачова, Н. Л.-
dc.contributor.authorМатяш, Я. А.-
dc.contributor.authorМудрова, Н.-
dc.contributor.authorЛобачёва, Н. Л.-
dc.contributor.authorМатяш, Я. А.-
dc.contributor.authorМудрова, Н.-
dc.contributor.authorLobacheva, N. L.-
dc.contributor.authorMatyash, Y. A.-
dc.contributor.authorMudrova, N.-
dc.date.accessioned2016-06-16T11:15:32Z-
dc.date.available2016-06-16T11:15:32Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЛобачова Н. Л. Проблеми розробки та оцінки якості безглютенових хлібобулочних виробів [Електронний ресурс] / Н. Л. Лобачова, Я. А. Матяш, А. Мудрова // Матеріали наукової конференції студентів Сумського НАУ (17-19 листопада 2015 р.) : у 3 т. - Суми : СНАУ, 2015. - Т. 3. – 183 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3504-
dc.descriptionInfluence of transglutaminase together with collagen protein additives on the rheological, microbiological and hydration qualities of non-gluten dough is defined. Its influence on the protein complex of flour andhydrothermal qualities of starch is researched.uk_UK
dc.description.abstractВизначено вплив трансглютамінази разом з колагевмісними білковими добавками на реологічні, мікробіологічні та гідратаційні властивості безглютенового тіста. Досліджено їх вплив на білково-протеїназний комплекс борошна та гідротермічні властивості крохмалю. Определено влияние трансглютамінази вместе с колагевмісними белковыми добавками на реологические, микробиологические и гидратационные свойства безглютенового теста. Исследовано их влияние на белково-протеїназний комплекс муки и гидротермические свойства крахмала.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectбезглютенове борошноuk_UK
dc.subjectцеліакіяuk_UK
dc.subjectтрансглютаміназаuk_UK
dc.subjectбезглютеновая мукаuk_UK
dc.subjectцелиакияuk_UK
dc.subjectтрансглютаминазаuk_UK
dc.subjectnon-gluten flouruk_UK
dc.subjectceliac diseaseuk_UK
dc.subjecttransglutaminaseuk_UK
dc.titleПроблеми розробки та оцінки якості безглютенових хлібобулочних виробівuk_UK
dc.title.alternativeПроблемы разработки и оценки качества безглютеновых хлебобулочных изделийuk_UK
dc.title.alternativeProblems of development and quality evaluation of gluten-free bakery productsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези СНАУ 2015-16 (1).pdf303,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.