Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3504
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лобачова, Н. Л. | - |
dc.contributor.author | Матяш, Я. А. | - |
dc.contributor.author | Мудрова, Н. | - |
dc.contributor.author | Лобачёва, Н. Л. | - |
dc.contributor.author | Матяш, Я. А. | - |
dc.contributor.author | Мудрова, Н. | - |
dc.contributor.author | Lobacheva, N. L. | - |
dc.contributor.author | Matyash, Y. A. | - |
dc.contributor.author | Mudrova, N. | - |
dc.date.accessioned | 2016-06-16T11:15:32Z | - |
dc.date.available | 2016-06-16T11:15:32Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Лобачова Н. Л. Проблеми розробки та оцінки якості безглютенових хлібобулочних виробів [Електронний ресурс] / Н. Л. Лобачова, Я. А. Матяш, А. Мудрова // Матеріали наукової конференції студентів Сумського НАУ (17-19 листопада 2015 р.) : у 3 т. - Суми : СНАУ, 2015. - Т. 3. – 183 с. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3504 | - |
dc.description | Influence of transglutaminase together with collagen protein additives on the rheological, microbiological and hydration qualities of non-gluten dough is defined. Its influence on the protein complex of flour andhydrothermal qualities of starch is researched. | uk_UK |
dc.description.abstract | Визначено вплив трансглютамінази разом з колагевмісними білковими добавками на реологічні, мікробіологічні та гідратаційні властивості безглютенового тіста. Досліджено їх вплив на білково-протеїназний комплекс борошна та гідротермічні властивості крохмалю. Определено влияние трансглютамінази вместе с колагевмісними белковыми добавками на реологические, микробиологические и гидратационные свойства безглютенового теста. Исследовано их влияние на белково-протеїназний комплекс муки и гидротермические свойства крахмала. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | безглютенове борошно | uk_UK |
dc.subject | целіакія | uk_UK |
dc.subject | трансглютаміназа | uk_UK |
dc.subject | безглютеновая мука | uk_UK |
dc.subject | целиакия | uk_UK |
dc.subject | трансглютаминаза | uk_UK |
dc.subject | non-gluten flour | uk_UK |
dc.subject | celiac disease | uk_UK |
dc.subject | transglutaminase | uk_UK |
dc.title | Проблеми розробки та оцінки якості безглютенових хлібобулочних виробів | uk_UK |
dc.title.alternative | Проблемы разработки и оценки качества безглютеновых хлебобулочных изделий | uk_UK |
dc.title.alternative | Problems of development and quality evaluation of gluten-free bakery products | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези СНАУ 2015-16 (1).pdf | 303,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.