Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3525
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДушенок, Д. К.-
dc.contributor.authorБідюк, Д. О.-
dc.contributor.authorГарнцарек, Б. Ч.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorДушенок, Д. К.-
dc.contributor.authorБидюк, Д. О.-
dc.contributor.authorГарнцарек, Б. Ч.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorDushenok, D. K.-
dc.contributor.authorBidyuk, D. O.-
dc.contributor.authorGarntsarek, B. Ch.-
dc.contributor.authorPertsevoy, F. V.-
dc.date.accessioned2016-06-24T06:46:17Z-
dc.date.available2016-06-24T06:46:17Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationВивчення міцності змішаних драглів на основі фурцелларану [Електронний ресурс] / Д. К. Душенок, Д. О. Бідюк, Б.Ч. Гарнцарек, Ф. В. Перцевой // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.- практ. конф.(19 травня 2016 р.) : [тези у 2-х ч.] – Х. : ХДУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 40-41uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3525-
dc.descriptionBriefly discussed the structure and organoleptic properties furcellaran. Areas of use furcellaran. The characteristic functional properties of the gel based on furcellaran. Investigated the strength of the mixed gels furcellaran using gelatin.uk_UK
dc.description.abstractСтисло розглянуто будову та органолептичні властивості фурцелларану. Окреслено галузі використання фурцелларану. Надана характеристика функціональним властивостям гелю на основі фурцелларану. Досліджено міцність змішаних гелів фурцелларану з використанням желатину. Кратко рассмотрены строение и органолептические свойства фурцелларана. Определены области использования фурцелларана. Дана характеристика функциональным свойствам геля на основе фурцелларана. Исследована прочность смешанных гелей фурцелларана с использованием желатина.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХДУХТuk_UK
dc.subjectфурцелларанuk_UK
dc.subjectсульфатований полісахаридuk_UK
dc.subjectгельuk_UK
dc.subjectфурцелларанuk_UK
dc.subjectсульфатированный полисахаридuk_UK
dc.subjectгельuk_UK
dc.subjectfurcellaranuk_UK
dc.subjectsulfated polysaccharideuk_UK
dc.subjectgeluk_UK
dc.titleВивчення міцності змішаних драглів на основі фурцелларануuk_UK
dc.title.alternativeИзучение прочности смешанных студней на основе фурцелларанаuk_UK
dc.title.alternativeThe study of the strength of the mixed gels based furcellaranuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Душенок Д. К. Вивчення міцності.pdf138,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.