Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3525
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Душенок, Д. К. | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Б. Ч. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Душенок, Д. К. | - |
dc.contributor.author | Бидюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Гарнцарек, Б. Ч. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Dushenok, D. K. | - |
dc.contributor.author | Bidyuk, D. O. | - |
dc.contributor.author | Garntsarek, B. Ch. | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, F. V. | - |
dc.date.accessioned | 2016-06-24T06:46:17Z | - |
dc.date.available | 2016-06-24T06:46:17Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Вивчення міцності змішаних драглів на основі фурцелларану [Електронний ресурс] / Д. К. Душенок, Д. О. Бідюк, Б.Ч. Гарнцарек, Ф. В. Перцевой // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.- практ. конф.(19 травня 2016 р.) : [тези у 2-х ч.] – Х. : ХДУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 40-41 | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3525 | - |
dc.description | Briefly discussed the structure and organoleptic properties furcellaran. Areas of use furcellaran. The characteristic functional properties of the gel based on furcellaran. Investigated the strength of the mixed gels furcellaran using gelatin. | uk_UK |
dc.description.abstract | Стисло розглянуто будову та органолептичні властивості фурцелларану. Окреслено галузі використання фурцелларану. Надана характеристика функціональним властивостям гелю на основі фурцелларану. Досліджено міцність змішаних гелів фурцелларану з використанням желатину. Кратко рассмотрены строение и органолептические свойства фурцелларана. Определены области использования фурцелларана. Дана характеристика функциональным свойствам геля на основе фурцелларана. Исследована прочность смешанных гелей фурцелларана с использованием желатина. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | ХДУХТ | uk_UK |
dc.subject | фурцелларан | uk_UK |
dc.subject | сульфатований полісахарид | uk_UK |
dc.subject | гель | uk_UK |
dc.subject | фурцелларан | uk_UK |
dc.subject | сульфатированный полисахарид | uk_UK |
dc.subject | гель | uk_UK |
dc.subject | furcellaran | uk_UK |
dc.subject | sulfated polysaccharide | uk_UK |
dc.subject | gel | uk_UK |
dc.title | Вивчення міцності змішаних драглів на основі фурцелларану | uk_UK |
dc.title.alternative | Изучение прочности смешанных студней на основе фурцелларана | uk_UK |
dc.title.alternative | The study of the strength of the mixed gels based furcellaran | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Душенок Д. К. Вивчення міцності.pdf | 138,81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.