Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3540
Назва: | Напій на основі молочної сироватки |
Інші назви: | Напиток на основе молочной сыворотки The drink based on whey |
Автори: | Болгова, Н. В. Болгова, Н. В. Bolhova, N. V. |
Ключові слова: | пробіотики молочна сироватка кисломолочний напій пробиотики молочная сыворотка кисломолочный напиток probiotics whey dairy drink |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Львівський інститут економіки і туризму |
Бібліографічний опис: | Болгова Н. В. Напій на основі молочної сироватки [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Збірник праць VІІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції "Новітні тенденції у харчових технологіях, якість і безпечність продуктів" (11 травня 2016 р.) – Львів : Львівський інститут економіки і туризму, 2016. – С.92-95. |
Короткий огляд (реферат): | Розроблена технологія приготування кисломолочного напою на основі молочної сироватки. Напій має добрі органолептичні показники і високий рівень пробіотичної мікрофлори (ацидофільної палички і пропіоновокислих бактерій). Цей напій при застосуванні сприятливо діє на організм людини. Разработана технология приготовления кисломолочного напитка на основе молочной сыворотки. Напиток имеет хорошие органолептические показатели и высокий уровень пробиотической микрофлоры (ацидофильной палочки и пропионовокислых бактерий).Этот напиток при применении благоприятно действует на организм человека. |
Опис: | The technology of preparation of milk drinks based on whey. The drink has good organoleptic properties and high probiotic microflora ( acidophilic wand and propionic acid bacteria).This drink when applying beneficial to the human body. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3540 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Болгова Н.В.Напій на основі молочної сироватки.pdf | 150,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.