Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3541
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorBolhova, N. V.-
dc.date.accessioned2016-07-01T07:24:59Z-
dc.date.available2016-07-01T07:24:59Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationБолгова Н.В. Функціональні продукти харчування на основі молочної сироватки [Електронний ресурс] /Н. В. Болгова // Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету. – Вип. 16. - Т. 1. – Мелітополь : ТДАТУ, 2016.- С. 105-112.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3541-
dc.descriptionIt found that for the production of foams, it is advisable to use a dietary fiber «Citri-Fi» in concentrations of 0.7-1.0% for the acquisition of the necessary structural and mechanical properties. The use of whey as the basis for obtaining knocked foam allows to obtain a product with high functionality nutritional characteristics. The research allowed to develop technology foams dietary fiber.uk_UK
dc.description.abstractВстановлено, що для виробництва пін доцільно використовувати харчові волокна «Citri-Fi» в концентраціях 0,7–1,0% для набуття ними необхідних структурно-механічних властивостей. Використання молочної сироватки, як основи і для отримання збитої піни, дозволяє отримати продукт функціонального призначення з високими харчовими характеристиками. Проведені дослідження дозволили розробити технологію пін з харчовими волокнами. Установлено, что для производства пен целесообразно использовать пищевые волокна «Citri-Fi» в концентрациях 0,7-1,0% для приобретения ими необходимых структурно-механических свойств. Использование молочной сыворотки, как основы и для получения сбитой пены, позволяет получить продукт функционального назначения с высокими пищевыми характеристиками. Проведенные исследования позволили разработать технологию пен с пищевыми волокнами.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherТаврійський державний агротехнологічний університетuk_UK
dc.subjectмолочна сироваткаuk_UK
dc.subjectхарчові волокнаuk_UK
dc.subjectфункціональні харчові продуктиuk_UK
dc.subjectмолочная сывороткаuk_UK
dc.subjectпищевые волокнаuk_UK
dc.subjectфункциональные пищевые продуктыuk_UK
dc.subjectwhey dietary fibersuk_UK
dc.subjectfunctional foodsuk_UK
dc.subjectpectinuk_UK
dc.titleФункціональні продукти харчування на основі молочної сироваткиuk_UK
dc.title.alternativeФункциональные продукты питания на основе молочной сывороткиuk_UK
dc.title.alternativeFunctional foods based on milk wheyuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Болгова Н.В.Функціональні продукти харчування на основі.pdf330,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.