Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3541
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Болгова, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Болгова, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Bolhova, N. V. | - |
dc.date.accessioned | 2016-07-01T07:24:59Z | - |
dc.date.available | 2016-07-01T07:24:59Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Болгова Н.В. Функціональні продукти харчування на основі молочної сироватки [Електронний ресурс] /Н. В. Болгова // Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету. – Вип. 16. - Т. 1. – Мелітополь : ТДАТУ, 2016.- С. 105-112. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3541 | - |
dc.description | It found that for the production of foams, it is advisable to use a dietary fiber «Citri-Fi» in concentrations of 0.7-1.0% for the acquisition of the necessary structural and mechanical properties. The use of whey as the basis for obtaining knocked foam allows to obtain a product with high functionality nutritional characteristics. The research allowed to develop technology foams dietary fiber. | uk_UK |
dc.description.abstract | Встановлено, що для виробництва пін доцільно використовувати харчові волокна «Citri-Fi» в концентраціях 0,7–1,0% для набуття ними необхідних структурно-механічних властивостей. Використання молочної сироватки, як основи і для отримання збитої піни, дозволяє отримати продукт функціонального призначення з високими харчовими характеристиками. Проведені дослідження дозволили розробити технологію пін з харчовими волокнами. Установлено, что для производства пен целесообразно использовать пищевые волокна «Citri-Fi» в концентрациях 0,7-1,0% для приобретения ими необходимых структурно-механических свойств. Использование молочной сыворотки, как основы и для получения сбитой пены, позволяет получить продукт функционального назначения с высокими пищевыми характеристиками. Проведенные исследования позволили разработать технологию пен с пищевыми волокнами. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Таврійський державний агротехнологічний університет | uk_UK |
dc.subject | молочна сироватка | uk_UK |
dc.subject | харчові волокна | uk_UK |
dc.subject | функціональні харчові продукти | uk_UK |
dc.subject | молочная сыворотка | uk_UK |
dc.subject | пищевые волокна | uk_UK |
dc.subject | функциональные пищевые продукты | uk_UK |
dc.subject | whey dietary fibers | uk_UK |
dc.subject | functional foods | uk_UK |
dc.subject | pectin | uk_UK |
dc.title | Функціональні продукти харчування на основі молочної сироватки | uk_UK |
dc.title.alternative | Функциональные продукты питания на основе молочной сыворотки | uk_UK |
dc.title.alternative | Functional foods based on milk whey | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Болгова Н.В.Функціональні продукти харчування на основі.pdf | 330,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.