Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3677
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, М. П. | - |
dc.contributor.author | Головко, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Геліх, А. О. | - |
dc.contributor.author | Головко, Н. П. | - |
dc.contributor.author | Головко, Т. Н. | - |
dc.contributor.author | Гелих, А. А. | - |
dc.contributor.author | Golovko, M. Р. | - |
dc.contributor.author | Golovko, T. N. | - |
dc.contributor.author | Gelikh, A. А. | - |
dc.date.accessioned | 2016-07-20T07:19:25Z | - |
dc.date.available | 2016-07-20T07:19:25Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Головко М. П. Дослідження якісного складу мінеральних речовин м’якого тіла прісноводних двостулкових молюсків роду Anodonta та їх морських аналогів – молюсків роду Mytilus [Електронний ресурс] / М. П. Головко, Т. М. Головко, А. О. Геліх // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр. - Х. : Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2015. - № 2 (22). – С. 270-278. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3677 | - |
dc.description | The qualitative composition of mineral soft body bivalve freshwater mussels Anodonta genus studied and compared with the contact data on the type of shellfish species Mytilus Mytilus galloprovincialis. The possibility of using Anodonta genus of mollusks as a valuable food product that provides the body with essential minerals and helps in the prevention of iodine deficiency. A study of heavy metals soft body kind of freshwater mussels Mytilus genus Anodonta and shellfish. | uk_UK |
dc.description.abstract | Досліджено якісний склад мінеральних речовин м'якого тіла двостулкових прісноводних молюсків роду Anodonta і є порівняно з дослідженими нами даними по молюскам роду Mytilus виду Mytilus galloprovincialis. Доведено можливість використання молюсків роду Anodonta в якості повноцінного продукту харчування, який забезпечує організм необхідними мінеральними речовинами і допомагає в профілактиці йододефіцитних станів. Проведено дослідження кількості важких металів м'якого тіла прісноводних молюсків роду Anodonta і молюсків роду Mytilus. Исследовано качественный состав минеральных веществ мягкого тела двустворчатых пресноводных моллюсков рода Anodonta и сравнено с исследованными нами данными по моллюскам рода Mytilus вида Mytilus galloprovincialis. Доказана возможность использования моллюсков рода Anodonta в качестве полноценного продукта питания, который обеспечивает организм необходимыми минеральными веществами и помогает в профилактике йододефицитных состояний. Проведено исследование количества тяжелых металлов мягкого тела пресноводных моллюсков рода Anodonta и моллюсков рода Mytilus. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі | uk_UK |
dc.subject | прісноводні молюски | uk_UK |
dc.subject | мінеральні речовини | uk_UK |
dc.subject | важкі метали | uk_UK |
dc.subject | пресноводные моллюски | uk_UK |
dc.subject | минеральные вещества | uk_UK |
dc.subject | тяжелые металлы | uk_UK |
dc.subject | freshwater shellfish | uk_UK |
dc.subject | minerals | uk_UK |
dc.subject | heavy metals | uk_UK |
dc.title | Дослідження якісного складу мінеральних речовин м’якого тіла прісноводних двостулкових молюсків роду Anodonta та їх морських аналогів – молюсків роду Mytilus | uk_UK |
dc.title.alternative | Исследование качественного состава минеральных веществ мягкого тела пресноводных двустворчатых моллюсков рода Anodonta и их морских аналогов - моллюсков рода Mytilus | uk_UK |
dc.title.alternative | Research the quality of the minerals soft body of freshwater bivalves genus Anodonta and their marine counterparts - kind of shellfish Mytilus | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Головко М. П. Дослідження якісного складу.pdf | 615,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.