Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/377
Назва: | Вплив сезону року на зміни в складі жирних кислот молока та сиру |
Інші назви: | Влияние сезона года на изменения в составе жирных кислот молока и сыра Influnce jf season of year on chnqes in composition fat acids of milk and cheese |
Автори: | Болгова, Н. В. Чіванов, В. Д. Болгова, Н. В. Чиванов, В. Д. Bolhova, N. V. Chivanov, V. D. |
Ключові слова: | молочна продукція продуктивність якість молочная продукция производительность качество |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Болгова Н. В. Вплив сезону року на зміни в складі жирних кислот молока та сиру [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова, В. Д. Чіванов // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Тваринництво» / Сумський НАУ. – Суми, 2011. – Вип. 7(18). – С. 45-47. |
Короткий огляд (реферат): | Нами були досліджені зміни у складі жирних кислот молока та сиру корів бурої породи різних генотипів в залежності від сезону року. Нами были изучены изменения в составе жирных кислот молока и сыра коров бурой породы различных генотипов в зависимости от сезона года. |
Опис: | We studied changes in composition fat acids of milk and cheese of cows of brown breed of different genotypes depending on the season of year. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/377 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
14.pdf | 16,42 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.