Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/377
Назва: Вплив сезону року на зміни в складі жирних кислот молока та сиру
Інші назви: Влияние сезона года на изменения в составе жирных кислот молока и сыра
Influnce jf season of year on chnqes in composition fat acids of milk and cheese
Автори: Болгова, Н. В.
Чіванов, В. Д.
Болгова, Н. В.
Чиванов, В. Д.
Bolhova, N. V.
Chivanov, V. D.
Ключові слова: молочна продукція
продуктивність
якість
молочная продукция
производительность
качество
Дата публікації: 2011
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Болгова Н. В. Вплив сезону року на зміни в складі жирних кислот молока та сиру [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова, В. Д. Чіванов // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Тваринництво» / Сумський НАУ. – Суми, 2011. – Вип. 7(18). – С. 45-47.
Короткий огляд (реферат): Нами були досліджені зміни у складі жирних кислот молока та сиру корів бурої породи різних генотипів в залежності від сезону року. Нами были изучены изменения в составе жирных кислот молока и сыра коров бурой породы различных генотипов в зависимости от сезона года.
Опис: We studied changes in composition fat acids of milk and cheese of cows of brown breed of different genotypes depending on the season of year.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/377
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
14.pdf16,42 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.