Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3790
Назва: | Энциклопедия питания в 10 т. Т. 9 : Основы лечебного и лечебно-профилактического питания |
Інші назви: | Енциклопедія харчування в 10 т. Т. 9 : Основи лікувального та лікувально-профілактичного харчування Encyclopedia of Food in 10 vols 9 : Basics of therapeutic and preventive nutrition |
Автори: | Дуденко, Нина Васильевна Павлоцкая, Лариса Федоровна Шильман, Лев Залманович Горбань, Виктор Григорьевич Серик, Максим Леонидович Дуденко, Ніна Василівна Павлоцька, Лариса Федірівна Шильман, Лев Залманович Горбань, Віктор Григорович Серик, Максим Леонидович Dudenko, Nina Vasilivna Pavlotska, Larisa Federivna Shilman, Lev Zalmanovich Horban, Virtor Grigorovich Serik, Maksim Leonidovich |
Ключові слова: | питание возрастных групп питание профессиональных групп диетическое питание вікове харчування професійне харчування дієтичне харчування nutrition of different age groups nutrition of different professional groups diet nutrition |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Мир книг |
Бібліографічний опис: | Энциклопедия питания в 10 т. Т. 9 : Основы лечебного и лечебно-профилактического питания [Электронный ресурс] / Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцкая, Л. З. Шильман [ и др.] ; под ред. А. И. Черевко, В. М. Михайлова. - Х.: Мир книг, 2016. – 219 с. |
Короткий огляд (реферат): | Приведены особенности питания различных возрастных и профессиональных групп населения, диетическое и профилактическое питание. Наведені особливості харчування різних вікових і професійних груп населення, дієтичне та профілактичне харчування. |
Опис: | Shows the feeding habits of different age and professional groups, diet and preventive nutrition. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3790 |
Розташовується у зібраннях: | Підручники та навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Энциклопедия питания.pdf | 1,73 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.