Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3840
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОбозная, М. В.-
dc.contributor.authorШильман, Л. З.-
dc.contributor.authorБидюк, Д. О.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorОбозна, М. В.-
dc.contributor.authorШильман, Л. З.-
dc.contributor.authorБідюк, Д. О.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorObozna, M. V.-
dc.contributor.authorShilman, L. Z.-
dc.contributor.authorBiduk, D. О.-
dc.contributor.authorPertsevoy, F. V.-
dc.date.accessioned2016-08-12T11:04:51Z-
dc.date.available2016-08-12T11:04:51Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationИспользование растительных белковых концентратов в комбинированных пищевых продуктах [Электронный ресурс] /М. В. Обозная, Л.З. Шильман, Д.О. Бидюк, Ф. В. Перцевой // Технология и продукты здорового питания : зб. науч. трудов. − Саратов : ФГБОУ ВПО Саратовский ГАУ, 2016. - в печати.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3840-
dc.descriptionТhe purpose of our research is scientific substantiation of the production and use of by-products production of vegetable oils in the form of concentrates, as a potential source of vegetable protein.uk_UK
dc.description.abstractЦелью наших исследований является научное обоснование получения и использования побочных продуктов производства растительных масел в форме концентратов, как потенциальных источников растительного белка. Метою наших досліджень є наукове обґрунтування одержання і використання побічних продуктів виробництва рослинних олій у формі концентратів, як потенційних джерел рослинного білка.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherФГБОУ ВПО Саратовский ГАУuk_UK
dc.subjectбелковые концентратыuk_UK
dc.subjectкомбинированные пищевые продуктыuk_UK
dc.subjectаминокислотыuk_UK
dc.subjectбілкові концентратиuk_UK
dc.subjectкомбіновані харчові продуктиuk_UK
dc.subjectамінокислотиuk_UK
dc.subjectblowuk_UK
dc.subjectconcentrateuk_UK
dc.subjectkombinovani horchow productsuk_UK
dc.titleИспользование растительных белковых концентратов в комбинированных пищевых продуктахuk_UK
dc.title.alternativeВикористання рослинних білкових концентратів в комбінованих харчових продуктахuk_UK
dc.title.alternativeUse rastitelnyi of protein concentrates in combined foodsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Использование растительных белковых концентратов.pdf359,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.