Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3840
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Обозная, М. В. | - |
dc.contributor.author | Шильман, Л. З. | - |
dc.contributor.author | Бидюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Обозна, М. В. | - |
dc.contributor.author | Шильман, Л. З. | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Obozna, M. V. | - |
dc.contributor.author | Shilman, L. Z. | - |
dc.contributor.author | Biduk, D. О. | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, F. V. | - |
dc.date.accessioned | 2016-08-12T11:04:51Z | - |
dc.date.available | 2016-08-12T11:04:51Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Использование растительных белковых концентратов в комбинированных пищевых продуктах [Электронный ресурс] /М. В. Обозная, Л.З. Шильман, Д.О. Бидюк, Ф. В. Перцевой // Технология и продукты здорового питания : зб. науч. трудов. − Саратов : ФГБОУ ВПО Саратовский ГАУ, 2016. - в печати. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3840 | - |
dc.description | Тhe purpose of our research is scientific substantiation of the production and use of by-products production of vegetable oils in the form of concentrates, as a potential source of vegetable protein. | uk_UK |
dc.description.abstract | Целью наших исследований является научное обоснование получения и использования побочных продуктов производства растительных масел в форме концентратов, как потенциальных источников растительного белка. Метою наших досліджень є наукове обґрунтування одержання і використання побічних продуктів виробництва рослинних олій у формі концентратів, як потенційних джерел рослинного білка. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | ФГБОУ ВПО Саратовский ГАУ | uk_UK |
dc.subject | белковые концентраты | uk_UK |
dc.subject | комбинированные пищевые продукты | uk_UK |
dc.subject | аминокислоты | uk_UK |
dc.subject | білкові концентрати | uk_UK |
dc.subject | комбіновані харчові продукти | uk_UK |
dc.subject | амінокислоти | uk_UK |
dc.subject | blow | uk_UK |
dc.subject | concentrate | uk_UK |
dc.subject | kombinovani horchow products | uk_UK |
dc.title | Использование растительных белковых концентратов в комбинированных пищевых продуктах | uk_UK |
dc.title.alternative | Використання рослинних білкових концентратів в комбінованих харчових продуктах | uk_UK |
dc.title.alternative | Use rastitelnyi of protein concentrates in combined foods | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Использование растительных белковых концентратов.pdf | 359,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.