Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4020
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКошель, Олена Юріївна-
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Василівна-
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorКошель, Елена Юрьевна-
dc.contributor.authorОбозная, Маргарита Васильевна-
dc.contributor.authorПерцевой, Федор Всеволодович-
dc.contributor.authorKoshel, Elena Yurievna-
dc.contributor.authorObozna, Margarita Vasilivna-
dc.contributor.authorPertsevoy, Fedir Vsevolodovich-
dc.date.accessioned2016-12-16T08:51:27Z-
dc.date.available2016-12-16T08:51:27Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationКошель О. Ю. Іч - спектроскопійний аналіз начинок для вафельних виробів [Електронний ресурс] / О. Ю. Кошель, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Новітні тенденції у харчових технологіях, якість і безпечність продуктів. – Львів : Львівський інститут економіки і туризму, 2016. – С.128-131.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4020-
dc.descriptionТo confirm the positive influence of concentrates on the chemical composition of the fillings taking into account the possibility of coexistence in a single food system that manifested in the flow of reactive relations, studies the IR spectra of control samples of fruit and fatty fillings and their corresponding base samples with the rational content of the three concentrates. Keywords: IR spectra, toppings, concentrates the protein, the intramolecular connection.uk_UK
dc.description.abstractЗ метою підтвердження позитивного впливу концентратів на хімічний склад начинок з огляду можливості співіснування в єдиній харчовій системі, що виявляється в надходженні реакційноздатних зв’язків, досліджено ІЧ-спектри контрольних зразків фруктової та жирової начинки та відповідні їм за основою зразки з раціональним вмістом трьох концентратів. С целью подтверждения положительного влияния концентратов на химический состав начинок с учетом возможности сосуществования в единой пищевой системе, что проявляется в поступлении реакционноспособных связей, исследованы ИК-спектры контрольных образцов фруктовой и жировой начинки и соответствующие им по основанию образцы с рациональным содержанием трех концентратов.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherЛьвівський інститут економіки і туризмуuk_UK
dc.subjectИК-спектриuk_UK
dc.subjectначинкиuk_UK
dc.subjectконцентрати білковіuk_UK
dc.subjectИК-спектрыuk_UK
dc.subjectначинкиuk_UK
dc.subjectконцентраты белковыеuk_UK
dc.subjectIR spectrauk_UK
dc.subjecttoppingsuk_UK
dc.subjectconcentrates the proteinuk_UK
dc.titleІч - спектроскопійний аналіз начинок для вафельних виробівuk_UK
dc.title.alternativeИк - спектроскопійний анализ начинок для вафельных изделийuk_UK
dc.title.alternativeIr spectroscopie analysis of fillings for wafer productsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кошель О. Ю. ІЧ-спектроскопійний аналіз.pdf374,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.