Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4020
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кошель, Олена Юріївна | - |
dc.contributor.author | Обозна, Маргарита Василівна | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Кошель, Елена Юрьевна | - |
dc.contributor.author | Обозная, Маргарита Васильевна | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федор Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Koshel, Elena Yurievna | - |
dc.contributor.author | Obozna, Margarita Vasilivna | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich | - |
dc.date.accessioned | 2016-12-16T08:51:27Z | - |
dc.date.available | 2016-12-16T08:51:27Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Кошель О. Ю. Іч - спектроскопійний аналіз начинок для вафельних виробів [Електронний ресурс] / О. Ю. Кошель, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Новітні тенденції у харчових технологіях, якість і безпечність продуктів. – Львів : Львівський інститут економіки і туризму, 2016. – С.128-131. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4020 | - |
dc.description | Тo confirm the positive influence of concentrates on the chemical composition of the fillings taking into account the possibility of coexistence in a single food system that manifested in the flow of reactive relations, studies the IR spectra of control samples of fruit and fatty fillings and their corresponding base samples with the rational content of the three concentrates. Keywords: IR spectra, toppings, concentrates the protein, the intramolecular connection. | uk_UK |
dc.description.abstract | З метою підтвердження позитивного впливу концентратів на хімічний склад начинок з огляду можливості співіснування в єдиній харчовій системі, що виявляється в надходженні реакційноздатних зв’язків, досліджено ІЧ-спектри контрольних зразків фруктової та жирової начинки та відповідні їм за основою зразки з раціональним вмістом трьох концентратів. С целью подтверждения положительного влияния концентратов на химический состав начинок с учетом возможности сосуществования в единой пищевой системе, что проявляется в поступлении реакционноспособных связей, исследованы ИК-спектры контрольных образцов фруктовой и жировой начинки и соответствующие им по основанию образцы с рациональным содержанием трех концентратов. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Львівський інститут економіки і туризму | uk_UK |
dc.subject | ИК-спектри | uk_UK |
dc.subject | начинки | uk_UK |
dc.subject | концентрати білкові | uk_UK |
dc.subject | ИК-спектры | uk_UK |
dc.subject | начинки | uk_UK |
dc.subject | концентраты белковые | uk_UK |
dc.subject | IR spectra | uk_UK |
dc.subject | toppings | uk_UK |
dc.subject | concentrates the protein | uk_UK |
dc.title | Іч - спектроскопійний аналіз начинок для вафельних виробів | uk_UK |
dc.title.alternative | Ик - спектроскопійний анализ начинок для вафельных изделий | uk_UK |
dc.title.alternative | Ir spectroscopie analysis of fillings for wafer products | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кошель О. Ю. ІЧ-спектроскопійний аналіз.pdf | 374,78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.