Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4496
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Василий Иванович | - |
dc.contributor.author | Tishchenko, Vasily Ivanovich | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-28T05:55:14Z | - |
dc.date.available | 2017-03-28T05:55:14Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Тищенко В. І. Функціонально-технологічні властивості м'ясо-рибних фаршів [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко // Техніка, енергетика, транспорт АПК : збірник наукових праць / Вінницький національний аграрний університет. – Вінниця : ВЦ ВНАУ, 2016. – Вип. 4(96). – С. 111-114. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4496 | - |
dc.description | The paper is based on literary sources, and the possibility of replacing a certain percentage of raw meat on the raw materials of hydrobionts in the production of sausages. In experiment it was proved that the replacement of 40 % of beef in the meat of carp in the preparation of meat cooked sausages makes it possible to achieve high functional and technological indicators. | uk_UK |
dc.description.abstract | В роботі на основі літературних джерел обґрунтована можливість заміни певної частки м’ясної сировини на сировину гідробіонтів при виробництві ковбасних виробів. Експериментально доведено, що заміна 40 % яловичини на м'ясо товстолобика при складанні фаршу варених ковбас дає можливість досягти високих функціонально-технологічних показників. В работе на основе литературных источников обоснована возможность замены определенной доли мясного сырья на сырье гидробионтов при производстве колбасных изделий. Экспериментально доказано, что замена 40 % говядины на мясо толстолобика при составлении фарша вареных колбас дает возможность достичь высоких функционально-технологических показателей. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | ВЦ ВНАУ | uk_UK |
dc.subject | фарш | uk_UK |
dc.subject | м'ясо | uk_UK |
dc.subject | сировина рибного походження | uk_UK |
dc.subject | фарш | uk_UK |
dc.subject | мясо | uk_UK |
dc.subject | сырье рыбного происхождения | uk_UK |
dc.subject | minced meat | uk_UK |
dc.subject | raw fish origin | uk_UK |
dc.subject | functional technological and structural mechanical properties | uk_UK |
dc.title | Функціонально-технологічні властивості м'ясо-рибних фаршів | uk_UK |
dc.title.alternative | Функционально-технологические свойства мясо-рыбных фаршей | uk_UK |
dc.title.alternative | Functional and technological properties of meat of surimi | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тищенко В. І. Функціонально-технологічні властивості.pdf | 382,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.