Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4497
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorБордунова, Вікторія Віталіївна-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorПасечный, Василий Николаевич-
dc.contributor.authorБордунова, Виктория Витальевна-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorPasichniy, Vasil Mikolaovich-
dc.contributor.authorBordunova, Victoria Vitaliivna-
dc.date.accessioned2017-03-28T06:08:04Z-
dc.date.available2017-03-28T06:08:04Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationБожко Н. В. М’ясовмісткі варені ковбаси з використанням мяса качки [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. М. Пасічний, В. В. Бордунова // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С. З. Гжицького. - Сер. «Харчові технології»/ ЛНУВМБТ ім. С. З. Гжицького. - Львів : ЛНУВМБТ ім. С. З. Гжицького, 2016. - Т.18. - № 2 (68). - С. 143-147.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4497-
dc.descriptionThe article is devoted to the development of cooked sausages with duck meat and mechanically separated meat of turkey.uk_UK
dc.description.abstractСтаття присвячена розробці м’ясовмістких варених ковбас із м’ясом качки та м’ясом індика механічного обвалювання. Статья посвящена разработке мясо-содержащих вареных колбас с мясом утки и мясом индюка механического обваливания.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherЛНУВМБТ ім. С. З. Гжицькогоuk_UK
dc.subjectм’ясні фаршеві системиuk_UK
dc.subjectм’ясовмістка варена ковбасаuk_UK
dc.subjectм'ясо качкиuk_UK
dc.subjectмясные фаршевые системыuk_UK
dc.subjectмясо-содержащая вареная колбасаuk_UK
dc.subjectмясо уткиuk_UK
dc.subjectmeat-containing cooked sausageuk_UK
dc.subjectmeat stuffing systemsuk_UK
dc.subjectduck meatuk_UK
dc.titleМ’ясовмісткі варені ковбаси з використанням м’яса качкиuk_UK
dc.title.alternativeМясосодержащие вареные колбасы с использованием мяса уткиuk_UK
dc.title.alternativeMeat-containing cooked sausage containing the meat of a duckuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Божко Н. В. М'ясомісткі варені ковбаси.pdf462,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.