Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4497
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь Миколайович | - |
dc.contributor.author | Бордунова, Вікторія Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Пасечный, Василий Николаевич | - |
dc.contributor.author | Бордунова, Виктория Витальевна | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | - |
dc.contributor.author | Pasichniy, Vasil Mikolaovich | - |
dc.contributor.author | Bordunova, Victoria Vitaliivna | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-28T06:08:04Z | - |
dc.date.available | 2017-03-28T06:08:04Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Божко Н. В. М’ясовмісткі варені ковбаси з використанням мяса качки [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. М. Пасічний, В. В. Бордунова // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С. З. Гжицького. - Сер. «Харчові технології»/ ЛНУВМБТ ім. С. З. Гжицького. - Львів : ЛНУВМБТ ім. С. З. Гжицького, 2016. - Т.18. - № 2 (68). - С. 143-147. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4497 | - |
dc.description | The article is devoted to the development of cooked sausages with duck meat and mechanically separated meat of turkey. | uk_UK |
dc.description.abstract | Стаття присвячена розробці м’ясовмістких варених ковбас із м’ясом качки та м’ясом індика механічного обвалювання. Статья посвящена разработке мясо-содержащих вареных колбас с мясом утки и мясом индюка механического обваливания. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | ЛНУВМБТ ім. С. З. Гжицького | uk_UK |
dc.subject | м’ясні фаршеві системи | uk_UK |
dc.subject | м’ясовмістка варена ковбаса | uk_UK |
dc.subject | м'ясо качки | uk_UK |
dc.subject | мясные фаршевые системы | uk_UK |
dc.subject | мясо-содержащая вареная колбаса | uk_UK |
dc.subject | мясо утки | uk_UK |
dc.subject | meat-containing cooked sausage | uk_UK |
dc.subject | meat stuffing systems | uk_UK |
dc.subject | duck meat | uk_UK |
dc.title | М’ясовмісткі варені ковбаси з використанням м’яса качки | uk_UK |
dc.title.alternative | Мясосодержащие вареные колбасы с использованием мяса утки | uk_UK |
dc.title.alternative | Meat-containing cooked sausage containing the meat of a duck | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Божко Н. В. М'ясомісткі варені ковбаси.pdf | 462,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.