Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4505
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМогутова, В. Ф.-
dc.contributor.authorМашкін, М. І.-
dc.contributor.authorМогутова, В. Ф.-
dc.contributor.authorМашкин, Н. И.-
dc.contributor.authorMogutovа, V. F.-
dc.contributor.authorMashkyn, N. I.-
dc.date.accessioned2017-03-28T08:16:22Z-
dc.date.available2017-03-28T08:16:22Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМогутова В. Ф. Аналіз технологічних ліній та спеціального обладнання для виробництва твердих сирів [Електронний ресурс] / В. Ф. Могутова, М. І. Машкін // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка : науковий журнал. – Сер.«Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв»/Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка. - Харків : Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка, 2015. - Вип. 166. - С. 5-10.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4505-
dc.descriptionAutomatic transfer and semi - automatic technological lines that is manned by a modern equipment are investigational in the article. It is set that the use of chessets of the vertical closed type allows to avoid the hit of extraneous microflora and mechanical admixtures, and also to increase the exit of cheese from 3 to 5 kg from one ton of mixture. Cheeses are formed on the classic horizontal and forming aggregates of new generation that answer the European requirements.uk_UK
dc.description.abstractВ статті досліджено автоматичні та напівавтоматичні технологічні лінії, які укомплектовані сучасним обладнанням. Встановлено, що використання сировиготовлювачів вертикального закритого типу дозволяє уникнути потрапляння сторонньої мікрофлори та механічних домішок, а також збільшити вихід сиру від 3 до 5 кг з однієї тони суміші. Сири формують на класичних горизонтальних і формувальних агрегатах нового покоління, які відповідають європейським вимогам. В статье исследованы автоматические и полуавтоматические технологические линии, которые укомплектованы современным оборудованием. Установлено, что использование сыроизготовителей вертикального закрытого типа позволяет избежать попадания посторонней микрофлоры и механических примесей, а также увеличить выход сыра от 3 до 5 кг из одной тонны смеси. Сыры формируют на классических горизонтальных и формировочных агрегатах нового поколения, которые отвечают европейским требованиям.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХарківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенкаuk_UK
dc.subjectтехнологічні лініїuk_UK
dc.subjectобладнанняuk_UK
dc.subjectсировиготовлювачuk_UK
dc.subjectтехнологические линииuk_UK
dc.subjectоборудованиеuk_UK
dc.subjectсыроизготовительuk_UK
dc.subjecttechnological linesuk_UK
dc.subjectequipmentuk_UK
dc.subjectmanufacturer of cheeseuk_UK
dc.titleАналіз технологічних ліній та спеціального обладнання для виробництва твердих сирівuk_UK
dc.title.alternativeАнализ технологических линий и специального оборудования для производства твердых сыровuk_UK
dc.title.alternativeAnalysis of technological lines and special equipment for production of hard cheesesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.