Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4531
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Болгова, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Болгова, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Bolhova, N. V. | - |
dc.date.accessioned | 2017-04-03T12:51:48Z | - |
dc.date.available | 2017-04-03T12:51:48Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Болгова Н. В. Пектин у технології виробництва функціональних молочних продуктів [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Технологии ХХІ века : сборник тезисов по материалам 22-й международной научной конференции, (м. Суми, 12-17 сентября 2016 г.). - Суми, 2016. - Ч.1. - С. 54-55. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4531 | - |
dc.description | So it should be noted that the use of pectin in the manufacture of dairy products opens up broad prospects for the creation of biologically high-grade, brand new and safe food products with distinct functional properties. | uk_UK |
dc.description.abstract | Отже слід зазначити, що використання пектину у виробництві молочних продуктів відкриває широкі перспективи для створення біологічно повноцінних, принципово нових та безпечних продуктів харчування з вираженими функціональними властивостями. Так что следует отметить, что использование пектина в производстве молочных продуктов открывает широкие перспективы для создания биологически полноценных, принципиально новых и безопасных продуктов питания с выраженными функциональными свойствами. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | пектин | uk_UK |
dc.subject | функціональні продукти | uk_UK |
dc.subject | молочні продукти | uk_UK |
dc.subject | пектин | uk_UK |
dc.subject | функциональные продукты | uk_UK |
dc.subject | молочные продукты | uk_UK |
dc.subject | pectin | uk_UK |
dc.subject | functional foods | uk_UK |
dc.subject | dairy products | uk_UK |
dc.title | Пектин у технології виробництва функціональних молочних продуктів | uk_UK |
dc.title.alternative | Пектин в технологии производства функциональных молочных продуктов | uk_UK |
dc.title.alternative | Pectin in the production technology of functional dairy products | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Болгова Н. В.Пектин у технології виробництва.pdf | 82,16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.