Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4531
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorBolhova, N. V.-
dc.date.accessioned2017-04-03T12:51:48Z-
dc.date.available2017-04-03T12:51:48Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationБолгова Н. В. Пектин у технології виробництва функціональних молочних продуктів [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Технологии ХХІ века : сборник тезисов по материалам 22-й международной научной конференции, (м. Суми, 12-17 сентября 2016 г.). - Суми, 2016. - Ч.1. - С. 54-55.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4531-
dc.descriptionSo it should be noted that the use of pectin in the manufacture of dairy products opens up broad prospects for the creation of biologically high-grade, brand new and safe food products with distinct functional properties.uk_UK
dc.description.abstractОтже слід зазначити, що використання пектину у виробництві молочних продуктів відкриває широкі перспективи для створення біологічно повноцінних, принципово нових та безпечних продуктів харчування з вираженими функціональними властивостями. Так что следует отметить, что использование пектина в производстве молочных продуктов открывает широкие перспективы для создания биологически полноценных, принципиально новых и безопасных продуктов питания с выраженными функциональными свойствами.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectпектинuk_UK
dc.subjectфункціональні продуктиuk_UK
dc.subjectмолочні продуктиuk_UK
dc.subjectпектинuk_UK
dc.subjectфункциональные продуктыuk_UK
dc.subjectмолочные продуктыuk_UK
dc.subjectpectinuk_UK
dc.subjectfunctional foodsuk_UK
dc.subjectdairy productsuk_UK
dc.titleПектин у технології виробництва функціональних молочних продуктівuk_UK
dc.title.alternativeПектин в технологии производства функциональных молочных продуктовuk_UK
dc.title.alternativePectin in the production technology of functional dairy productsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Болгова Н. В.Пектин у технології виробництва.pdf82,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.