Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4699
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВіннікова, Людмила Григорівна-
dc.contributor.authorЦигура, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorВинникова, Людмила Григорьевна-
dc.contributor.authorЦигура, Виктория Викторовна-
dc.contributor.authorVinnikova, Lyudmila-
dc.contributor.authorTsyhura, Viktoriia-
dc.date.accessioned2017-07-10T06:36:30Z-
dc.date.available2017-07-10T06:36:30Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationВіннікова Л. Г. Вплив спрямованих раціонів годівлі на регулювання якісних показників свинини [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, В. В. Цигура // Збірник наукових праць ХДУХТ. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип.1 (25).uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4699-
dc.descriptionPork is one of the first raw material for meat products production, which also include sausage, canned pork, smoked meat products, intermediate products. It is an important component in meat products, it provides their output, structure and organoleptic qualities. Quality of pork to very much extant depends on rations having complete proteins of high quality, vitamins, microelements etc. One of the ways to gain pork of high quality is vital optimization of animal meat by rations correction.uk_UK
dc.description.abstractЯкість свинини багато в чому залежить від вмісту в раціонах повноцінних білків, вітамінів, мікроелементів та ін. Одним із способів отримання свинини високої якості, є прижиттєва оптимізація хімічного складу м’яса тварин шляхом корекції раціонів. Качество свинины во многом зависит от содержания в рационах полноценных белков, витаминов, микроэлементов и др. Одним из способов получения свинины высокого качества, является прижизненная оптимизация химического состава мяса животных путем коррекции рационов.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХДУХТuk_UK
dc.subjectвологоутримуюча здатністьuk_UK
dc.subjectα-токоферолuk_UK
dc.subjectрНuk_UK
dc.subjectвологоудерживающая способностьuk_UK
dc.subjectα-токоферолuk_UK
dc.subjectрНuk_UK
dc.subjectmoisture retaining qualitiesuk_UK
dc.subjectVitamin Euk_UK
dc.subjectpHuk_UK
dc.titleВплив cпрямованих раціонів годівлі на регулювання якісних показників свининиuk_UK
dc.title.alternativeВлияние направленных рационов кормления на регулирование качественных показателей свининыuk_UK
dc.title.alternativeІnfluence of directed feeding rations on qualitative ratio of pork regulationuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Віннікова Л. Г. Вплив спрямованих раціонів.pdf618,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.