Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4700
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Віннікова, Людмила Григорівна | - |
dc.contributor.author | Цигура, Вікторія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Винникова, Людмила Григорьевна | - |
dc.contributor.author | Цигура, Виктория Викторовна | - |
dc.contributor.author | Vinnikova, Lyudmila | - |
dc.contributor.author | Tsyhura, Viktoriia | - |
dc.date.accessioned | 2017-07-10T06:46:59Z | - |
dc.date.available | 2017-07-10T06:46:59Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Віннікова Л. Г. Вплив спрямованого годування на амінокислотний склад м’яса [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, В. В. Цигура // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій. - Львів : Національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій, 2017. - Т.19. - №75. - С.102-105. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4700 | - |
dc.description | The research studies the influence of direct feeding on amino-acid composition of pork. Biological value of protein is characterized by the rate of its amino-acid composition and its need in organism to synthesize the protein. | uk_UK |
dc.description.abstract | Стаття присвячена вивченню впливу спрямованого годування на амінокислотний склад м’яса свиней. Так як, біологічна цінність білку характеризується ступенем відповідності його амінокислотного складу потребам організму в амінокислотах для синтезу білку. Статья посвящена изучению влияния направленного кормления на аминокислотный состав мяса свиней. Так как, биологическая ценность белка характеризуется степенью соответствия его аминокислотного состава потребностям организма в аминокислотах для синтеза белка. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій | uk_UK |
dc.subject | білок | uk_UK |
dc.subject | м’язова тканина | uk_UK |
dc.subject | найдовший м’яз спини | uk_UK |
dc.subject | белок | uk_UK |
dc.subject | мышечная ткань | uk_UK |
dc.subject | длиннейшая мышца спины | uk_UK |
dc.subject | рrotein | uk_UK |
dc.subject | muscle tissue | uk_UK |
dc.subject | vertebral muscle | uk_UK |
dc.title | Вплив спрямованого годування на амінокислотний склад м’яса | uk_UK |
dc.title.alternative | Влияние направленного кормления на аминокислотный состав мяса | uk_UK |
dc.title.alternative | Еffect on feeding direction amino-acid composition of meat | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Віннікова Л. Г. Вплив спрямованого годування.PDF | 408,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.