Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4700
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВіннікова, Людмила Григорівна-
dc.contributor.authorЦигура, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorВинникова, Людмила Григорьевна-
dc.contributor.authorЦигура, Виктория Викторовна-
dc.contributor.authorVinnikova, Lyudmila-
dc.contributor.authorTsyhura, Viktoriia-
dc.date.accessioned2017-07-10T06:46:59Z-
dc.date.available2017-07-10T06:46:59Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationВіннікова Л. Г. Вплив спрямованого годування на амінокислотний склад м’яса [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, В. В. Цигура // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій. - Львів : Національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій, 2017. - Т.19. - №75. - С.102-105.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4700-
dc.descriptionThe research studies the influence of direct feeding on amino-acid composition of pork. Biological value of protein is characterized by the rate of its amino-acid composition and its need in organism to synthesize the protein.uk_UK
dc.description.abstractСтаття присвячена вивченню впливу спрямованого годування на амінокислотний склад м’яса свиней. Так як, біологічна цінність білку характеризується ступенем відповідності його амінокислотного складу потребам організму в амінокислотах для синтезу білку. Статья посвящена изучению влияния направленного кормления на аминокислотный состав мяса свиней. Так как, биологическая ценность белка характеризуется степенью соответствия его аминокислотного состава потребностям организма в аминокислотах для синтеза белка.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherНаціональний університет ветеринарної медицини та біотехнологійuk_UK
dc.subjectбілокuk_UK
dc.subjectм’язова тканинаuk_UK
dc.subjectнайдовший м’яз спиниuk_UK
dc.subjectбелокuk_UK
dc.subjectмышечная тканьuk_UK
dc.subjectдлиннейшая мышца спиныuk_UK
dc.subjectрroteinuk_UK
dc.subjectmuscle tissueuk_UK
dc.subjectvertebral muscleuk_UK
dc.titleВплив спрямованого годування на амінокислотний склад м’ясаuk_UK
dc.title.alternativeВлияние направленного кормления на аминокислотный состав мясаuk_UK
dc.title.alternativeЕffect on feeding direction amino-acid composition of meatuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Віннікова Л. Г. Вплив спрямованого годування.PDF408,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.