Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4715
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПовод, Николай Григорьевич-
dc.contributor.authorСамохина, Евгения Анатольевна-
dc.contributor.authorКиселев, Александр Борисович-
dc.contributor.authorПовод, Микола Григорович-
dc.contributor.authorСамохіна, Євгенія Анатоліївна-
dc.contributor.authorКисельов, Олександр Борисович-
dc.contributor.authorPovod, Nicolai Hryhorevych-
dc.contributor.authorSamokhina, Eugene Anatolyvna-
dc.contributor.authorKyselev, Alexander Borisovich-
dc.date.accessioned2017-07-13T05:24:08Z-
dc.date.available2017-07-13T05:24:08Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПовод Н. Г. Откормочные и убойные качества гибридных свиней при различной интенсивности их роста [Электронный ресурс] / Н. Г. Повод, Е. А. Самохина, А. Б. Киселев // Актуальные проблемы интенсивного развития животноводства : сборник научных трудов / гл. ред. П. А. Саскевич. - Горки : БГСХА, 2017. - № 2. - С.111-117.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4715-
dc.descriptionThe study of dependence the fattening and slaughter qualities of pigs to depending on the intensity of their growth during fattening. It was found that the increased growth rate of pigs during fattening determined their absolute growth, and, accordingly, the final mass at fattening and contributed to better early maturity. Slaughter qualities of pigs depended on pre-slaughter live weight, which in turn was due to the intensity of pig growth. With the increase in the pre-slaughter weight, the slaughter yield, the length of the carcass and the thickness of the subcutaneous fat increased.uk_UK
dc.description.abstractИзучалась зависимость откормочных и убойных качеств свиней в зависимости от интенсивности их роста при откорме. Установлено, что повышенная скорость роста свиней при откорме определяла их абсолютный прирост, а соответственно и конечную массу при откорме и способствовала лучшей скороспелости. Убойные качества свиней зависели от предубойной живой массы, которая в свою очередь была обусловлена интенсивностью роста свиней. С увеличением предубойной массы увеличивался убойный выход, длина туши и толщина подкожного сала. Вивчалась залежність відгодівельних та забійних якостей свиней в залежності від інтенсивності їх росту при відгодівлі. Встановлено, що підвищення швидкості росту свиней при відгодівлі визначала їх абсолютний приріст, а відповідно і кінцеву масу при відгодівлі і впливала кращій скоростиглості. Забійні якості свиней залежали від перед забійної живої маси, яка в свою чергу була обумовлена інтенсивністю росту свиней. З збільшенням перед забійної маси збільшився забійний вихід, довжина туши і товщина підшкірного сала.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherБГСХАuk_UK
dc.subjectсвиньиuk_UK
dc.subjectоткормuk_UK
dc.subjectинтенсивность ростаuk_UK
dc.subjectсвиніuk_UK
dc.subjectвідгодівляuk_UK
dc.subjectінтенсивність ростуuk_UK
dc.subjectpigsuk_UK
dc.subjectfatteninguk_UK
dc.subjectgrowth rateuk_UK
dc.titleОткормочные и убойные качества гибридных свиней при различной интенсивности их ростаuk_UK
dc.title.alternativeВідгодівельні та забійні якості гібридних свиней при різної інтенсивності їх ростуuk_UK
dc.title.alternativeFeeding and slaughtering qualities of hybrid pigs at different intensity of their growthuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Повод Н. Г. Откормочные и убойные качества.pdf362,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.