Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4716
Назва: Морфологічні особливості формування туш гібридних свиней за різної інтенсивності їх росту
Інші назви: Морфологические особенности формирования тушь гибридных свиней различной интенсивности их роста
Morphological features forming a body frame hybrid pigs of varying intensity of growth
Автори: Повод, Микола Григорович
Самохіна, Євгенія Анатоліївна
Кисельов, Олександр Борисович
Повод, Николай Григорьевич
Самохина, Евгения Анатольевна
Киселев, Александр Борисович
Povod, Nicolai Hryhorevych
Samokhina, Eugene Anatolyvna
Kyselev, Alexander Borisovich
Ключові слова: свині
напівтуши
відруби
свиньи
полутуши
отруба
pigs
body carcass
cut
Дата публікації: 2017
Видавництво: Інститут свинарства і АПВ НААН
Бібліографічний опис: Повод М. Г. Морфологічні особливості формування туш гібридних свиней за різної інтенсивності їх росту [Електронний ресурс] / М. Г. Повод, Є. А. Самохіна, О. Б. Кисельов // Свинарство : міжвідомчий тематичний збірник. - Полтава : Інститут свинарства і АПВ НААН, 2017. - Вип.70. - С. 18-25.
Короткий огляд (реферат): Вивчалась залежність відгодівельних та м’ясних якостей свиней від інтенсивності їх росту під час відгодівлі. Встановлена тенденція до поступового пропорційного зростання маси всіх частин туш свиней паралельно із зростанням передзабійної маси тварин. Зі збільшенням передзабійної живої маси підвищувався і вміст жирової тканини та зменшувався вміст кісток. При вивченні частки основних великокускових напівфабрикатів в туші встановлено, що всі напівфабрикати із зростанням живої маси тварин збільшувались у масі. Изучалась зависимость откормочных и мясных качеств свиней в зависимости от интенсивности их роста при откорме. Установлена тенденция к постепенному пропорциональному увеличению роста массы всех частей туш свиней параллельно с ростом предубойной массы животных. С увеличением предубойной живой массы повышалось и содержание жировой ткани и уменьшалось содержание костей. При изучении доли основных крупнокусковых полуфабрикатов в туши установлено, что все полуфабрикаты с ростом живой массы животных увеличивались в массе.
Опис: The studied of dependence the fattening pigs and meat quality on the intensity of their growth during fattening. The installed trend of a gradual increase in proportional weight of all parts the carcasses of pigs ante parallel with the growth dressing weight. With the increase dressing weight increased and fat content and decreased content of bones. In the study of fundamental particles big lumpy semifinished carcasses established that all products from animals live weight growth were increased in weight.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4716
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Повод М. Г. Морфологічні особливості.pdf352,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.