Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4747
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДушенок, Д. К.-
dc.contributor.authorБідюк, Д. О.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorКривонос, М. П.-
dc.contributor.authorДушенок, Д. К.-
dc.contributor.authorБидюк, Д. О.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorКривонос, М. П.-
dc.contributor.authorDushenok, D. K.-
dc.contributor.authorBidyuk, D. O.-
dc.contributor.authorPertsevoy, F. V.-
dc.contributor.authorKrivonos, M. P.-
dc.date.accessioned2017-07-19T10:14:02Z-
dc.date.available2017-07-19T10:14:02Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationДушенюк Д. К. Дослідження температури плавлення гелів з використанням фурцелларану та желатину [Електронний ресурс] / Д. К. Душенок, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой, М. П. Кривонос // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка : зб. наук. пр. – Сер. «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв» / ХНТУСГ ім. П. Василенка. – Х. : ХНТУСГ ім. П. Василенка, 2016. – Вип. 179. – С. 221-227.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4747-
dc.descriptionThe article presents data of determination the impact of furcellaran, gelatin and potassium tartrate concentration effects on the melting point of gels with their use. The basic patterns of change in the melting point of these gels were defined.uk_UK
dc.description.abstractУ статті наведено дані щодо встановлення впливу концентрації фурцелларану, желатину та калію виннокислого на температуру плавлення гелів з їх використанням. В статье приведены данные по установлению влияния концентрации фурцелларана, желатина и калия виннокислого на температуру плавления гелей с их использованием. Определены основные закономерности изменения температуры плавления указанных гелей. Визначено основні закономірності зміни температури плавлення зазначених гелів.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХНТУСГ ім. П. Василенкаuk_UK
dc.subjectтемпература плавленняuk_UK
dc.subjectгеліuk_UK
dc.subjectфурцелларанuk_UK
dc.subjectтемпература плавленияuk_UK
dc.subjectгелиuk_UK
dc.subjectфурцелларанuk_UK
dc.subjectmelting pointuk_UK
dc.subjectgelsuk_UK
dc.subjectfurcellaranuk_UK
dc.titleДослідження температури плавлення гелів з використанням фурцелларану та желатинуuk_UK
dc.title.alternativeИзучение температуры плавления гелей с использованием фурцелларана и желатинаuk_UK
dc.title.alternativeResearch of the melting point of gels with the use of furcellaran and gelatinuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2_Бідюк_ХНТУСГ.pdf161,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.