Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4747
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Душенок, Д. К. | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Кривонос, М. П. | - |
dc.contributor.author | Душенок, Д. К. | - |
dc.contributor.author | Бидюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Кривонос, М. П. | - |
dc.contributor.author | Dushenok, D. K. | - |
dc.contributor.author | Bidyuk, D. O. | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, F. V. | - |
dc.contributor.author | Krivonos, M. P. | - |
dc.date.accessioned | 2017-07-19T10:14:02Z | - |
dc.date.available | 2017-07-19T10:14:02Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Душенюк Д. К. Дослідження температури плавлення гелів з використанням фурцелларану та желатину [Електронний ресурс] / Д. К. Душенок, Д. О. Бідюк, Ф. В. Перцевой, М. П. Кривонос // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка : зб. наук. пр. – Сер. «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв» / ХНТУСГ ім. П. Василенка. – Х. : ХНТУСГ ім. П. Василенка, 2016. – Вип. 179. – С. 221-227. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4747 | - |
dc.description | The article presents data of determination the impact of furcellaran, gelatin and potassium tartrate concentration effects on the melting point of gels with their use. The basic patterns of change in the melting point of these gels were defined. | uk_UK |
dc.description.abstract | У статті наведено дані щодо встановлення впливу концентрації фурцелларану, желатину та калію виннокислого на температуру плавлення гелів з їх використанням. В статье приведены данные по установлению влияния концентрации фурцелларана, желатина и калия виннокислого на температуру плавления гелей с их использованием. Определены основные закономерности изменения температуры плавления указанных гелей. Визначено основні закономірності зміни температури плавлення зазначених гелів. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | ХНТУСГ ім. П. Василенка | uk_UK |
dc.subject | температура плавлення | uk_UK |
dc.subject | гелі | uk_UK |
dc.subject | фурцелларан | uk_UK |
dc.subject | температура плавления | uk_UK |
dc.subject | гели | uk_UK |
dc.subject | фурцелларан | uk_UK |
dc.subject | melting point | uk_UK |
dc.subject | gels | uk_UK |
dc.subject | furcellaran | uk_UK |
dc.title | Дослідження температури плавлення гелів з використанням фурцелларану та желатину | uk_UK |
dc.title.alternative | Изучение температуры плавления гелей с использованием фурцелларана и желатина | uk_UK |
dc.title.alternative | Research of the melting point of gels with the use of furcellaran and gelatin | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2_Бідюк_ХНТУСГ.pdf | 161,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.