Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4778
Назва: | Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчування |
Інші назви: | Рыбный фарш как сырье для производства поликомпонентных продуктов питания Fish minced as raw material for production of polycomponent food products |
Автори: | Тищенко, Василь Іванович Божко, Наталія Володимирівна Пасічний, Василь Миколайович Тищенко, Василий Иванович Божко, Наталья Владимировна Пасечный, Василий Николаевич Tishchenko, Vasily Ivanovich Bozhko, Natalia Vladimirovna Pasichniy, Vasil Mikolaovich |
Ключові слова: | рибна сировина харчова цінність біологічна цінність рыбное сырье пищевая ценность биологическая ценность fish raw materials nutritional value biological value |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка |
Бібліографічний опис: | Тищенко В. І. Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчування [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко, Н. В. Божко, В. М. Пасічний // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка : збірник наукових праць / ХНТУСГ. - Харків : ХНТУСГ, 2016. – С. 100-108. |
Короткий огляд (реферат): | У статті наведені результати досліджень біологічної та харчової цінності рибної сировини, її хімічного складу та вплив цих показників на функціонально-технологічні і структурно-механічні властивості фаршу, та можливості застосування рибного фаршу у виробництві ковбасних виробів та напівфабрикатів. В статье приведены результаты исследований биологической и пищевой ценности рыбного сырья, его химического состава и влияние этих показателей на функционально-технологические и структурно-механические свойства фарша, и возможности применения рыбного фарша в производстве колбасных изделий и полуфабрикатов. |
Опис: | In article results of research of biological and nutritional value of fish raw material, its chemical composition and the influence of these parameters on the functional-technological and structural-mechanical properties of minced meat, and the possibility of using minced fish in the production of sausages and semi-finished products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4778 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тищенко_СНАУ.pdf | 358,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.