Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4915
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лобачова, Надія Леонідівна | - |
dc.contributor.author | Мельник, Оксана Юріївна | - |
dc.contributor.author | Лобачёва, Надежда Леонидовна | - |
dc.contributor.author | Мельник, Оксана Юрьевна | - |
dc.contributor.author | Lobachova, Nadiiya Leonidivna | - |
dc.contributor.author | Melnik, Oksana Yuryivna | - |
dc.date.accessioned | 2017-10-19T09:14:54Z | - |
dc.date.available | 2017-10-19T09:14:54Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Лобачова Н. Л. Дослідження стану білково-протеїназного комплексу безглютенового борошняного тіста [Електронний ресурс] / Н. Л. Лобачова, О. Ю. Мельник // Proceedings of the III International Scientific and Practical Conference "Innovative Technologies in Science", (Dubai, UAE, February 28, 2017). - 2017. - № 3 (19), Vol. 1. – Р. 18-21. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4915 | - |
dc.description | In the article features state-protein complex proteyinaznoho flour dough, which is extremely important for the understanding of possible mechanisms of regulation structures gluten-free dough with the enzyme transglutaminase in the presence kolahenvmisnyh proteins. Based on experimental studies using IR - spectroscopic, titrimetric analysis of molecular weight distribution of proteins raw flour, found opportunities to influence the enzyme transglutaminase in the state conformation of biopolymers flour dough based on flour blends. | uk_UK |
dc.description.abstract | У статті розкриваються особливості стану білково-протеїназного комплексу борошняного тіста, що є вкрай важливим для розуміння можливих механізмів регулювання структури безглютенового тіста за допомогою ферменту трансглютамінази за наявності колагенвмісних білків. На основі експериментальних дослідженнях із застосуванням ІЧ - спектроскопічного, титриметричного аналізу молекулярно-масового розподілу білкових речовин борошняної сировини, встановлено можливості впливу ферменту трансглютаміназа на конфірмаційний стан біополімерів борошняного тіста на основі борошняних сумішей. В статье раскрываются особенности состояния белково-протеиназного комплекса мучного теста, что крайне важно для понимания возможных механизмов регулирования структуры безглютенового теста с помощью фермента трансглютаминазы при наличии коллагеносодержащих белков. На основе экспериментальных исследованиях с применением ИК - спектроскопического, титриметрического анализа молекулярно-массового распределения белковых веществ мучного сырья, установлено возможности влияния фермента трансглютаминаза на конфирмационное состояние биополимеров мучного теста на основе мучных смесей. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | United Arab Emirates, Ajman | uk_UK |
dc.subject | безглютенове тісто | uk_UK |
dc.subject | трансглютаміназа | uk_UK |
dc.subject | колагенвмісні білки | uk_UK |
dc.subject | безглютеновой тесто | uk_UK |
dc.subject | трансглютаминаза | uk_UK |
dc.subject | коллагенсодержащие белки | uk_UK |
dc.subject | gluten-free dough | uk_UK |
dc.subject | transglutaminase | uk_UK |
dc.subject | kolahenvmisni proteins | uk_UK |
dc.title | Дослідження стану білково-протеїназного комплексу безглютенового борошняного тіста | uk_UK |
dc.title.alternative | Исследование состояния белково-протеиназного комплекса безглютенового мучного теста | uk_UK |
dc.title.alternative | Investigation of protein-proteinase complex of gluten-free flour test | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дубаи..PDF | 537,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.