Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4916
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лобачова, Надія Леонідівна | - |
dc.contributor.author | Павлюченко, Ольга Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Лобачёва, Надежда Леонидовна | - |
dc.contributor.author | Павлюченко, Ольга Владимировна | - |
dc.contributor.author | Lobachova, Nadiiya Leonidivna | - |
dc.contributor.author | Pavluchenko, Olga Volodimirivna | - |
dc.date.accessioned | 2017-10-19T09:29:37Z | - |
dc.date.available | 2017-10-19T09:29:37Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Лобачова Н. Л. Удосконалення технології сирників з безглютенової сировини [Електронний ресурс] / Н. Л. Лобачова, О. В. Павлюченко // Сучасні тенденції розвитку української науки : Всеукр. наук. конф., (м. Переяслав-Хмельницький, 11-12 квітня 2017 р.). – Переяслав-Хмельницький, 2017. – Вип. 1. – С. 130-134. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4916 | - |
dc.description | Replacing wheat flour in cooking technology Syrnikov on a gluten-free (rice, corn) will expand the range, enrich meal fiber, vitamins, carbohydrates and proteins. Gluten-free cheesecakes can be used for people with celiac disease without compromising on health and prevention for healthy people. As a result, developed a recipe of quality gluten-free Syrnikov that have a large number of nutrients. | uk_UK |
dc.description.abstract | Заміна пшеничного борошна у технології приготування сирників на безглютенове (рисове, кукурудзяне) дозволить розширити асортимент, збагатити страву клітковиною, вітамінами, вуглеводами та білками. Безглютенові сирники можна вживати людям із захворюванням на целіакію без шкоди для здоров’я, а також для профілактики здоровим людям. В результаті розроблено рецептуру якісних безглютенових сирників, котрі мають велику кількість поживних речовин. Замена пшеничной муки в технологии приготовления сырников на безглютеновой (рисовое, кукурузное) позволит расширить ассортимент, обогатить блюдо клетчаткой, витаминами, углеводами и белками. Безглютеновые сырники можно употреблять людям с заболеванием целиакией без вреда для здоровья, а также для профилактики здоровым людям. В результате разработаны рецептуру качественных безглютеновым сырников, которые имеют большое количество питательных веществ. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | ГО «Інститут соціальної трансформації» | uk_UK |
dc.subject | целіакія | uk_UK |
dc.subject | сирники | uk_UK |
dc.subject | глютен | uk_UK |
dc.subject | целиакия | uk_UK |
dc.subject | сырники | uk_UK |
dc.subject | глютен | uk_UK |
dc.subject | celiac disease | uk_UK |
dc.subject | cheese cakes | uk_UK |
dc.subject | gluten | uk_UK |
dc.title | Удосконалення технології сирників з безглютенової сировини | uk_UK |
dc.title.alternative | Совершенствование технологии сырников с безглютенового сырья | uk_UK |
dc.title.alternative | Improvement of cheesecake technology from gluten-free raw materials | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Переяслів-Хмел. травень!.pdf | 461,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.