Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4916
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛобачова, Надія Леонідівна-
dc.contributor.authorПавлюченко, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorЛобачёва, Надежда Леонидовна-
dc.contributor.authorПавлюченко, Ольга Владимировна-
dc.contributor.authorLobachova, Nadiiya Leonidivna-
dc.contributor.authorPavluchenko, Olga Volodimirivna-
dc.date.accessioned2017-10-19T09:29:37Z-
dc.date.available2017-10-19T09:29:37Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЛобачова Н. Л. Удосконалення технології сирників з безглютенової сировини [Електронний ресурс] / Н. Л. Лобачова, О. В. Павлюченко // Сучасні тенденції розвитку української науки : Всеукр. наук. конф., (м. Переяслав-Хмельницький, 11-12 квітня 2017 р.). – Переяслав-Хмельницький, 2017. – Вип. 1. – С. 130-134.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4916-
dc.descriptionReplacing wheat flour in cooking technology Syrnikov on a gluten-free (rice, corn) will expand the range, enrich meal fiber, vitamins, carbohydrates and proteins. Gluten-free cheesecakes can be used for people with celiac disease without compromising on health and prevention for healthy people. As a result, developed a recipe of quality gluten-free Syrnikov that have a large number of nutrients.uk_UK
dc.description.abstractЗаміна пшеничного борошна у технології приготування сирників на безглютенове (рисове, кукурудзяне) дозволить розширити асортимент, збагатити страву клітковиною, вітамінами, вуглеводами та білками. Безглютенові сирники можна вживати людям із захворюванням на целіакію без шкоди для здоров’я, а також для профілактики здоровим людям. В результаті розроблено рецептуру якісних безглютенових сирників, котрі мають велику кількість поживних речовин. Замена пшеничной муки в технологии приготовления сырников на безглютеновой (рисовое, кукурузное) позволит расширить ассортимент, обогатить блюдо клетчаткой, витаминами, углеводами и белками. Безглютеновые сырники можно употреблять людям с заболеванием целиакией без вреда для здоровья, а также для профилактики здоровым людям. В результате разработаны рецептуру качественных безглютеновым сырников, которые имеют большое количество питательных веществ.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherГО «Інститут соціальної трансформації»uk_UK
dc.subjectцеліакіяuk_UK
dc.subjectсирникиuk_UK
dc.subjectглютенuk_UK
dc.subjectцелиакияuk_UK
dc.subjectсырникиuk_UK
dc.subjectглютенuk_UK
dc.subjectceliac diseaseuk_UK
dc.subjectcheese cakesuk_UK
dc.subjectglutenuk_UK
dc.titleУдосконалення технології сирників з безглютенової сировиниuk_UK
dc.title.alternativeСовершенствование технологии сырников с безглютенового сырьяuk_UK
dc.title.alternativeImprovement of cheesecake technology from gluten-free raw materialsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Переяслів-Хмел. травень!.pdf461,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.