Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4917
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПавлюченко, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorЛобачова, Надія Леонідівна-
dc.contributor.authorПавлюченко, Ольга Владимировна-
dc.contributor.authorЛобачёва, Надежда Леонидовна-
dc.contributor.authorPavluchenko, Olga Volodimirivna-
dc.contributor.authorLobachova, Nadiiya Leonidivna-
dc.date.accessioned2017-10-19T09:43:26Z-
dc.date.available2017-10-19T09:43:26Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПавлюченко О. В. Використання безглютенової сировини у технології сирників [Електронний ресурс] / О. В. Павлюченко, Н. Л. Лобачова // Актуальные научные исследования в современном мире : ХХІІІ Междунар. научн. конф., (Переяслав-Хмельницкий, 26-27 марта 2017 г.). - Переяслав-Хмельницкий, 2017. - Вып. 3(23), Ч. 2. – С. 67-70.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4917-
dc.descriptionDevelopment of technology for gluten-free cheesecakes (based on rice, corn or buckwheat flour) will expand the range of gluten-free products, fiber-enriched meal, vitamins, carbohydrates and proteins. Gluten-free cheese cakes can be consumed by people for medicinal and preventive nutrition. On the basis of experimental research and testing we have developed the formulation of high-quality gluten-free cheesecakes, which have a large amount of nutrients and are safe for consumption by celiac patients.uk_UK
dc.description.abstractРозробка технології безглютенових сирників (на основі рисового, кукурудзяного або гречаного борошна) дозволить розширити асортимент безглютенової продукції, збагатити страву клітковиною, вітамінами, вуглеводами і білками. Безглютенові сирники можна вживати людям для лікувального та лікувально-профілактичного харчування. На основі експериментальних досліджень і апробацій була розроблена рецептура якісних безглютенових сирників, які мають велику кількість поживних речовин і є безпечними для вживання хворим на целіакію. Разработка технологии безглютеновых сырников (на основе рисовой, кукурузной или гречневой муки) позволит расширить ассортимент безглютеновой продукции, обогатить блюдо клетчаткой, витаминами, углеводами и белками. Безглютеновые сырники можно употреблять людям для лечебного и лечебно-профилактического питания. На основе экспериментальных исследований и апробаций была разработана рецептура качественных безглютеновых сырников, которые имеют большое количество питательных веществ и являются безопасными для употребления больным целиакией.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherОО "Институт социальной трансформации"uk_UK
dc.subjectцеліакіяuk_UK
dc.subjectглютенuk_UK
dc.subjectгліадінuk_UK
dc.subjectцелиакияuk_UK
dc.subjectглютенuk_UK
dc.subjectглиадинuk_UK
dc.subjectceliacuk_UK
dc.subjectglutenuk_UK
dc.subjectgliadinuk_UK
dc.titleВикористання безглютенової сировини у технології сирниківuk_UK
dc.title.alternativeИспользование безглютенового сырья в технологии сырниковuk_UK
dc.title.alternativeUse gluten – free raw materials in the technology of cheesecakesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
март конференция.PDF482,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.