Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4917
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюченко, Ольга Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Лобачова, Надія Леонідівна | - |
dc.contributor.author | Павлюченко, Ольга Владимировна | - |
dc.contributor.author | Лобачёва, Надежда Леонидовна | - |
dc.contributor.author | Pavluchenko, Olga Volodimirivna | - |
dc.contributor.author | Lobachova, Nadiiya Leonidivna | - |
dc.date.accessioned | 2017-10-19T09:43:26Z | - |
dc.date.available | 2017-10-19T09:43:26Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Павлюченко О. В. Використання безглютенової сировини у технології сирників [Електронний ресурс] / О. В. Павлюченко, Н. Л. Лобачова // Актуальные научные исследования в современном мире : ХХІІІ Междунар. научн. конф., (Переяслав-Хмельницкий, 26-27 марта 2017 г.). - Переяслав-Хмельницкий, 2017. - Вып. 3(23), Ч. 2. – С. 67-70. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4917 | - |
dc.description | Development of technology for gluten-free cheesecakes (based on rice, corn or buckwheat flour) will expand the range of gluten-free products, fiber-enriched meal, vitamins, carbohydrates and proteins. Gluten-free cheese cakes can be consumed by people for medicinal and preventive nutrition. On the basis of experimental research and testing we have developed the formulation of high-quality gluten-free cheesecakes, which have a large amount of nutrients and are safe for consumption by celiac patients. | uk_UK |
dc.description.abstract | Розробка технології безглютенових сирників (на основі рисового, кукурудзяного або гречаного борошна) дозволить розширити асортимент безглютенової продукції, збагатити страву клітковиною, вітамінами, вуглеводами і білками. Безглютенові сирники можна вживати людям для лікувального та лікувально-профілактичного харчування. На основі експериментальних досліджень і апробацій була розроблена рецептура якісних безглютенових сирників, які мають велику кількість поживних речовин і є безпечними для вживання хворим на целіакію. Разработка технологии безглютеновых сырников (на основе рисовой, кукурузной или гречневой муки) позволит расширить ассортимент безглютеновой продукции, обогатить блюдо клетчаткой, витаминами, углеводами и белками. Безглютеновые сырники можно употреблять людям для лечебного и лечебно-профилактического питания. На основе экспериментальных исследований и апробаций была разработана рецептура качественных безглютеновых сырников, которые имеют большое количество питательных веществ и являются безопасными для употребления больным целиакией. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | ОО "Институт социальной трансформации" | uk_UK |
dc.subject | целіакія | uk_UK |
dc.subject | глютен | uk_UK |
dc.subject | гліадін | uk_UK |
dc.subject | целиакия | uk_UK |
dc.subject | глютен | uk_UK |
dc.subject | глиадин | uk_UK |
dc.subject | celiac | uk_UK |
dc.subject | gluten | uk_UK |
dc.subject | gliadin | uk_UK |
dc.title | Використання безглютенової сировини у технології сирників | uk_UK |
dc.title.alternative | Использование безглютенового сырья в технологии сырников | uk_UK |
dc.title.alternative | Use gluten – free raw materials in the technology of cheesecakes | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
март конференция.PDF | 482,71 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.