Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4919
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шаніна, Ольга Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Галясний, Іван Володимирович | - |
dc.contributor.author | Лобачова, Надія Леонідівна | - |
dc.contributor.author | Шанина, Ольга Николаевна | - |
dc.contributor.author | Галясный, Иван Владимирович | - |
dc.contributor.author | Лобачёва, Надежда Леонидовна | - |
dc.contributor.author | Shanina, Olga Mikolaivna | - |
dc.contributor.author | Haliasnyi, Ivan Volodimirovich | - |
dc.contributor.author | Lobachova, Nadiiya Leonidivna | - |
dc.date.accessioned | 2017-10-19T10:43:37Z | - |
dc.date.available | 2017-10-19T10:43:37Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Шаніна О. М. Обгрунтування складу борошняної сировини в технології безглютенового бездріжджового хліба [Електронний ресурс] / О. М. Шаніна, І. В. Галясний, Н. Л. Лобачова // Wschodnioeuropejskie Czasopismo Naukowe. - 2015. - № 4. - С. 56-60. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4919 | - |
dc.description | The theoretical aspects for justification of the technology of non-yeast gluten-free bread were studied. It was also examined the effect of different gluten-free flour raw materials on the organoleptic and physical-chemical indicators of bread quality. | uk_UK |
dc.description.abstract | Досліджено теоретичні аспекти для обґрунтування технології бездріжджового безглютенового хліба та вивчено вплив різної безглютенової борошняної сировини на органолептичні та фізико-хімічні показники якості хліба. Исследованы теоретические аспекты для обоснования технологии бездрожджевого безглютенового хлеба, а также изучено влияние различного безглютенового мучного сырья на органолептические и физико-химические показатели качества хлеба. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Aleje Jerozolimskie, Warszawa (Polska) | uk_UK |
dc.subject | целіакія | uk_UK |
dc.subject | безглютенове борошно | uk_UK |
dc.subject | якість хліба | uk_UK |
dc.subject | целиакия | uk_UK |
dc.subject | безглютеновая мука | uk_UK |
dc.subject | качество хлеба | uk_UK |
dc.subject | celiac disease | uk_UK |
dc.subject | gluten-free flour | uk_UK |
dc.subject | bread quality | uk_UK |
dc.title | Обгрунтування складу борошняної сировини в технології безглютенового бездріжджового хліба | uk_UK |
dc.title.alternative | Обоснование состава мучного сырья в технологии безглютенового бездрожжевого хлеба | uk_UK |
dc.title.alternative | Justification of the flour raw materials composition in the technology of non-yeast glutenfree bread | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Польща.pdf | 661,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.