Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4919
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШаніна, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorГалясний, Іван Володимирович-
dc.contributor.authorЛобачова, Надія Леонідівна-
dc.contributor.authorШанина, Ольга Николаевна-
dc.contributor.authorГалясный, Иван Владимирович-
dc.contributor.authorЛобачёва, Надежда Леонидовна-
dc.contributor.authorShanina, Olga Mikolaivna-
dc.contributor.authorHaliasnyi, Ivan Volodimirovich-
dc.contributor.authorLobachova, Nadiiya Leonidivna-
dc.date.accessioned2017-10-19T10:43:37Z-
dc.date.available2017-10-19T10:43:37Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationШаніна О. М. Обгрунтування складу борошняної сировини в технології безглютенового бездріжджового хліба [Електронний ресурс] / О. М. Шаніна, І. В. Галясний, Н. Л. Лобачова // Wschodnioeuropejskie Czasopismo Naukowe. - 2015. - № 4. - С. 56-60.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4919-
dc.descriptionThe theoretical aspects for justification of the technology of non-yeast gluten-free bread were studied. It was also examined the effect of different gluten-free flour raw materials on the organoleptic and physical-chemical indicators of bread quality.uk_UK
dc.description.abstractДосліджено теоретичні аспекти для обґрунтування технології бездріжджового безглютенового хліба та вивчено вплив різної безглютенової борошняної сировини на органолептичні та фізико-хімічні показники якості хліба. Исследованы теоретические аспекты для обоснования технологии бездрожджевого безглютенового хлеба, а также изучено влияние различного безглютенового мучного сырья на органолептические и физико-химические показатели качества хлеба.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherAleje Jerozolimskie, Warszawa (Polska)uk_UK
dc.subjectцеліакіяuk_UK
dc.subjectбезглютенове борошноuk_UK
dc.subjectякість хлібаuk_UK
dc.subjectцелиакияuk_UK
dc.subjectбезглютеновая мукаuk_UK
dc.subjectкачество хлебаuk_UK
dc.subjectceliac diseaseuk_UK
dc.subjectgluten-free flouruk_UK
dc.subjectbread qualityuk_UK
dc.titleОбгрунтування складу борошняної сировини в технології безглютенового бездріжджового хлібаuk_UK
dc.title.alternativeОбоснование состава мучного сырья в технологии безглютенового бездрожжевого хлебаuk_UK
dc.title.alternativeJustification of the flour raw materials composition in the technology of non-yeast glutenfree breaduk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Польща.pdf661,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.