Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4920
Назва: | Содержание белковых фракций в молоке коров украинской бурой молочной породы |
Інші назви: | Вміст білкових фракцій в молоці корів української бурої молочної породи The content of protein fractions in milk of cows Ukrainian brown milk breed |
Автори: | Приходько, Николай Федорович Приходько, Микола Федорович Prikhodko, N. F. |
Ключові слова: | белковые фракции технологические свойства селекция білкові фракції технологічні властивості селекція protein fractions technological properties selection |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Национальный аграрный университет Армении |
Бібліографічний опис: | Приходько Н. Ф. Содержание белковых фракций в молоке коров украинской бурой молочной породы [Электронный ресурс] // Проблемы обеспечения безопасности и качества пищевых продуктов : материалы Международной конференции посвященной 25-летию провозглашения независимости Республики Армения. – Сер. «Ветеринария и зоотехния». – Ереван : Национальный аграрный университет Армении, 2017. - Вып. 2 (58). - С. 19-25. |
Короткий огляд (реферат): | В статье изложены результаты исследования фракционного состава белков молока коров-дочек быков-производителей украинской бурой молочной породы. Определены и предложены для дальнейшего племенного использования в стаде быки-производители, дочки которых производят молоко с наибольшим содержанием технологически важных фракций для сыропроизводства – а- и к-казеинов. У статті наведені результати дослідження фракційного складу білків молока корів-дочок бугаїв-плідників української бурої молочної породи. Визначені та запропоновані для подальшого племінного використання в стаді бугаї-плідники, дочки яких виробляють молоко з найбільшим вмістом технологічно важливих фракцій для сировиробництва а- та к-казеїнів. |
Опис: | The results of the study of fractional composition of milk of cows, daughters of proteins bulls Ukrainian brown milk breed. Identify and propose for further breeding use in the herd sires, daughters produce milk with the highest content of technologically important fractions for the production of cheeses – а- and к-kazeins. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4920 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
СОДЕРЖАНИЕ БЕЛКОВЫХ ФРАКЦИЙ. Приходько Н.Ф. СНАУ. Украина. .pdf | 143,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.