Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4923
Назва: Особенности разработки технологии низкокалорийных желе на основе полисахаридов
Інші назви: Особливості розробки технології низькокалорійних желе на основі полісахаридів
Features of low-calorie jelly technology development based on polysaccharides
Автори: Пивоваров, П. П.
Кондратюк, Н. В.
Степанова, Т. М.
Пивоваров, П. П.
Кондратюк, Н. В.
Степанова, Т. М.
Pivovarov, P. P.
Kondratjuk, N. V.
Stepanova, T. M.
Ключові слова: пищевые волокна
пектин
агар
харчові волокна
пектин
агар
food fiber
pectin
agar
Дата публікації: 2016
Видавництво: Белгородский государственный национальный исследовательский университет
Бібліографічний опис: Пивоваров П. П. Особенности разработки технологии низкокалорийных желе на основе полисахаридов [Электронный ресурс] / П. П. Пивоваров, Н. В. Кондратюк, Т. М. Степанова // Научный результат : сетевой научный журнал. - Сер. «Технологии бизнеса и сервиса» / Белгородский государственный национальный исследовательский университет. – Белгород : БГНИУ, 2016. – Т. 2, № 3. – С. 44-49.
Короткий огляд (реферат): В статье на основании анализа органолептических и структурно-механических свойств желе установлено, что в случае использования полисахаридных смесей, количество концентрата сока можно уменьшить на 30% без ухудшения органолептических свойств готового продукта, что позволяет судить об экономической эффективности разработки. В статті на підставі аналізу органолептичних та структурно-механічних властивостей желе встановлено, що в разі використання полісахаридних сумішей, кількість концентрату соку можна зменшити на 30% без погіршення органолептичних властивостей готового продукту, що дозволяє судити про економічну ефективність розробки.
Опис: The article based on analysis of the sensory and structural and mechanical properties of the jelly it found that the use of polysaccharide mixtures of juice concentrate can be reduced by 30% without degradation of the sensory properties of the finished product, which gives an indication of the economic efficiency of development.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4923
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пивоваров_Кондратюк_Степанова.pdf434 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.