Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4934
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХмельничий, Л. М.-
dc.contributor.authorСалогуб, А. Н.-
dc.contributor.authorБондарчук, В. Н.-
dc.contributor.authorШпетный, Н. Б.-
dc.contributor.authorХмельничий, Л. М.-
dc.contributor.authorСалогуб, А. М.-
dc.contributor.authorБондарчук, В. М.-
dc.contributor.authorШпетний, М. Б.-
dc.contributor.authorKhmelnychyy, L. M.-
dc.contributor.authorSalohub, A. N.-
dc.contributor.authorBondarchuk, V. N.-
dc.contributor.authorShpetnyy, N. B.-
dc.date.accessioned2017-10-23T10:39:27Z-
dc.date.available2017-10-23T10:39:27Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationМясная продуктивность бычков симментальской породы австрийской селекции [Электронный ресурс] / Л. М. Хмельничий, А. М. Салогуб, В. М. Бондарчук, Н. Б. Шпетный // Инновационные направления и разработки для эффективного сельскохозяйственного производства : материалы международной науч.- практ. конф., (г. Оренбург, 27-28 октября 2016 г.). - Оренбург : ФГБНУ «Всероссийский НИИ мясного скотоводства», 2016. - С. 124-128.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4934-
dc.descriptionThe research bull Austrian Simmental breeding grown in conditions of the Sumy region. Conducted slaughter bulls at 18 months showed characteristics of high enough slaughter and meat quality ratio anatomical parts of carcasses and slaughter yield, which amounted to 57.4%.uk_UK
dc.description.abstractПроведенные исследования бычков симментальской породы австрийской селекции выращенных в условиях Сумского региона. Проведенный убой бычков в возрасте 18 месяцев засвидетельствовал достаточно высокие характеристики убойных и мясных качеств по соотношению анатомических частей туши и убойным выходом, который составил 57,4%. Проведені дослідження бугайців симентальської породи австрійської селекції вирощених в умовах Сумського регіону. Проведений забій бугайців у віці 18 місяців засвідчив про достатньо високі характеристики забійних та м’ясних якостей за співвідношенням анатомічних часток туші и забійним виходом, який становив 57,4%.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherФГБНУ «Всероссийский НИИ мясного скотоводства»uk_UK
dc.subjectмясная продуктивностьuk_UK
dc.subjectисследования бычковuk_UK
dc.subjectм’ясна продуктивністьuk_UK
dc.subjectдослідження бугайцівuk_UK
dc.subjectmeat productionuk_UK
dc.subjectresearch bullsuk_UK
dc.titleМясная продуктивность бычков симментальской породы австрийской селекцииuk_UK
dc.title.alternativeМ’ясна продуктивність бугайців симентальської породи австрійської селекціїuk_UK
dc.title.alternativeMeat productivity of Simmental bull Austrian selectionuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мясная продуктивность.pdf125,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.