Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4954
Назва: Концепція підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства
Інші назви: Концепция повышения конкурентоспособности предприятия
The concept of improving the competitiveness of enterprises
Автори: Баценко, Л. М.
Баценко, Л. Н.
Batsenko, L. N.
Ключові слова: конкурентоспроможність підприємства
адаптивність
конкурентні переваги
конкурентоспособность предприятия
адаптивность
конкурентные преимущества
competitiveness
adaptability
competitive advantages
Дата публікації: 2016
Видавництво: ХНАУ
Бібліографічний опис: Баценко Л. М. Концепція підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства [Електронний ресурс] / Л. М. Баценко // Проблеми і перспективи інноваційного розвитку аграрного сектора економіки в умовах інтеграційних процесів : матеріали Міжнар. наук.- практ. конф.,(м. Харків, 22 грудня 2016 р.) / Харківський національний аграрний ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Х.: ХНАУ, 2016. - У 2 ч. - Ч. 2. - С. 179-183.
Короткий огляд (реферат): У статті виділено три основні аспекти конкурентоспроможності підприємства:адаптивність підприємства до змін зовнішнього середовища; конкурентні переваги; результати економічної діяльності (щодо конкурентів) та надані особливі характеристики кожної з них.В статье выделены три основных аспекта конкурентоспособности предприятия: адаптивность предприятия к изменениям внешней среды; конкурентные преимущества; результаты экономической деятельности (относительно конкурентов) и предоставлены особые характеристики каждой из них.
Опис: The article identified three main aspects of the competitiveness of enterprises, enterprise adaptability to environmental changes; competitive advantage; economic performance (relative to competitors) and given the particular characteristics of each.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4954
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Баценко Л.М.Концепція підвищення рівня.pdf147,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.