Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4974
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛадика, Любов Миколаївна-
dc.contributor.authorМашкін, Микола Іванович-
dc.contributor.authorМогутова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorБогомолов, Олексій Васильович-
dc.contributor.authorДенисенко, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorЛадыка, Любовь Николаевна-
dc.contributor.authorМашкин, Николай Иванович-
dc.contributor.authorМогутова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorБогомолов, Алексей Васильевич-
dc.contributor.authorДенисенко, Сергей Анатольевич-
dc.contributor.authorLadika, Lyubov Nikolaevna-
dc.contributor.authorMashkin, Nikolay Ivanovich-
dc.contributor.authorMoghutova, Valentina Fedirivna-
dc.contributor.authorBogomolov, Alexey Vasilyevich-
dc.contributor.authorDenisenko, Sergey Anatolyevich-
dc.date.accessioned2017-11-03T07:04:41Z-
dc.date.available2017-11-03T07:04:41Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЛадика Л. М. Розробка технології пастеризованого молока з додаванням ваніліну і β-каротину [Електронний ресурс] / Л. М. Ладика, М. І. Машкін, В. Ф. Могутова [та ін.] // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка. – Сер. «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». – Харків, 2016. - Вип. 179. – С. 90-100.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4974-
dc.descriptionThe article deals with the development of technology of pasteurized milk with the addition of vanillin and β-carotene. The results of organoleptic, physicochemical indices of the developed technology of pasteurized milk, as well as the optimal dose of β-carotene are presented.uk_UK
dc.description.abstractВ статті розглянуте питання розробки технології пастеризованого молока з додаванням ваніліну і β-каротину. Представлено результати органолептичних, фізико-хімічних показників розробленої технології пастеризованого молока, а також оптимальна доза β-каротину. В статье рассмотрен вопрос разработки технологии пастеризованного молока с добавлением ванилина и β-каротина. Представлены результаты органолептических, физико-химических показателей разработанной технологии пастеризованного молока, а также оптимальная доза β-каротина.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХарківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенкаuk_UK
dc.subjectтехнологіяuk_UK
dc.subjectмолоко пастеризованеuk_UK
dc.subjectкаротинuk_UK
dc.subjectтехнологияuk_UK
dc.subjectмолоко пастеризованноеuk_UK
dc.subjectкаротинuk_UK
dc.subjecttechnologyuk_UK
dc.subjectmilk pasteurizeduk_UK
dc.subjectcaroteneuk_UK
dc.titleРозробка технології пастеризованого молока з додаванням ваніліну і β-каротинуuk_UK
dc.title.alternativeРозработка технологи пастеризованного молока с добавлением ванилина и β-каротинаuk_UK
dc.title.alternativeDevelopment of technology of pasteurized milk with the addition of vanillin and β-caroteneuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.