Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4974
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ладика, Любов Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Машкін, Микола Іванович | - |
dc.contributor.author | Могутова, Валентина Федорівна | - |
dc.contributor.author | Богомолов, Олексій Васильович | - |
dc.contributor.author | Денисенко, Сергій Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Ладыка, Любовь Николаевна | - |
dc.contributor.author | Машкин, Николай Иванович | - |
dc.contributor.author | Могутова, Валентина Федоровна | - |
dc.contributor.author | Богомолов, Алексей Васильевич | - |
dc.contributor.author | Денисенко, Сергей Анатольевич | - |
dc.contributor.author | Ladika, Lyubov Nikolaevna | - |
dc.contributor.author | Mashkin, Nikolay Ivanovich | - |
dc.contributor.author | Moghutova, Valentina Fedirivna | - |
dc.contributor.author | Bogomolov, Alexey Vasilyevich | - |
dc.contributor.author | Denisenko, Sergey Anatolyevich | - |
dc.date.accessioned | 2017-11-03T07:04:41Z | - |
dc.date.available | 2017-11-03T07:04:41Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Ладика Л. М. Розробка технології пастеризованого молока з додаванням ваніліну і β-каротину [Електронний ресурс] / Л. М. Ладика, М. І. Машкін, В. Ф. Могутова [та ін.] // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка. – Сер. «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». – Харків, 2016. - Вип. 179. – С. 90-100. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4974 | - |
dc.description | The article deals with the development of technology of pasteurized milk with the addition of vanillin and β-carotene. The results of organoleptic, physicochemical indices of the developed technology of pasteurized milk, as well as the optimal dose of β-carotene are presented. | uk_UK |
dc.description.abstract | В статті розглянуте питання розробки технології пастеризованого молока з додаванням ваніліну і β-каротину. Представлено результати органолептичних, фізико-хімічних показників розробленої технології пастеризованого молока, а також оптимальна доза β-каротину. В статье рассмотрен вопрос разработки технологии пастеризованного молока с добавлением ванилина и β-каротина. Представлены результаты органолептических, физико-химических показателей разработанной технологии пастеризованного молока, а также оптимальная доза β-каротина. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка | uk_UK |
dc.subject | технологія | uk_UK |
dc.subject | молоко пастеризоване | uk_UK |
dc.subject | каротин | uk_UK |
dc.subject | технология | uk_UK |
dc.subject | молоко пастеризованное | uk_UK |
dc.subject | каротин | uk_UK |
dc.subject | technology | uk_UK |
dc.subject | milk pasteurized | uk_UK |
dc.subject | carotene | uk_UK |
dc.title | Розробка технології пастеризованого молока з додаванням ваніліну і β-каротину | uk_UK |
dc.title.alternative | Розработка технологи пастеризованного молока с добавлением ванилина и β-каротина | uk_UK |
dc.title.alternative | Development of technology of pasteurized milk with the addition of vanillin and β-carotene | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
стр. 90-91.pdf | 322,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
стр. 92-93.Pdf | 1,77 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
стр. 94-95.Pdf | 1,54 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
стр. 96-97.Pdf | 1,48 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
стр. 98-99.pdf | 745,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
стр. 100.pdf | 318,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.