Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5034
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кітченко, Людмила Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Назаренко, Юлія Валентинівна | - |
dc.contributor.author | Окуневська, Світлана Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Цигура, Вікторія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Китченко, Людмила Николаевна | - |
dc.contributor.author | Назаренко, Юлия Валентиновна | - |
dc.contributor.author | Окуневская, Светлана Александровна | - |
dc.contributor.author | Цигура, Виктория Викторовна | - |
dc.contributor.author | Kitchenko, L. N. | - |
dc.contributor.author | Nazarenko, J. V. | - |
dc.contributor.author | Okunevska, S. O. | - |
dc.contributor.author | Tsyhura, V. V. | - |
dc.date.accessioned | 2017-11-17T06:18:02Z | - |
dc.date.available | 2017-11-17T06:18:02Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Способи подовження термінів зберігання йогурту [Електронний ресурс] / Л. М. Кітченко, Ю. В. Назаренко, С. О. Окуневська, В. В. Цигура // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. – Сер. «Технічні науки» / Вінницький національний аграрний університет. - Вінниця, 2017. – Вип. 2 (97). - у друці. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5034 | - |
dc.description | The article describes the role of fermented milk products, in particular yogurt in the food for population, expediency and ways of extension for yogurt expiry dates. Selected for further research, a set of the most effective methods and ways to extend the expiry dates of yogurt. | uk_UK |
dc.description.abstract | В статті описано роль кисломолочних продуктів, а зокрема йогурту в харчуванні населення, доцільність і способи подовження термінів придатності йогурту. Обрано, для подальших досліджень, комплекс найбільш ефективних методів і способів подовження термінів зберігання йогуртів. В статье описано роль кисломолочных продуктов, и в частности йогурта в питании населения, целесообразность и способы продления сроков годности йогурта. Избран для дальнейших исследований, комплекс наиболее эффективных методов и способов удлинения сроков хранения йогуртов. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Вінницький національний аграрний університет | uk_UK |
dc.subject | закваска | uk_UK |
dc.subject | біфідобактерії | uk_UK |
dc.subject | режими пастеризації | uk_UK |
dc.subject | закваска | uk_UK |
dc.subject | бифидобактерии | uk_UK |
dc.subject | режимы пастеризации | uk_UK |
dc.subject | ferment | uk_UK |
dc.subject | bifidobacteria | uk_UK |
dc.subject | pasteurization mode | uk_UK |
dc.title | Способи подовження термінів зберігання йогурту | uk_UK |
dc.title.alternative | Способы продления срока хранения йогурта | uk_UK |
dc.title.alternative | Ways of extension for yogurt expiry dates | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1_Кітченко_Назаренко_Окуневська_Цигура.pdf | 492,53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.