Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5034
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКітченко, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorНазаренко, Юлія Валентинівна-
dc.contributor.authorОкуневська, Світлана Олександрівна-
dc.contributor.authorЦигура, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorКитченко, Людмила Николаевна-
dc.contributor.authorНазаренко, Юлия Валентиновна-
dc.contributor.authorОкуневская, Светлана Александровна-
dc.contributor.authorЦигура, Виктория Викторовна-
dc.contributor.authorKitchenko, L. N.-
dc.contributor.authorNazarenko, J. V.-
dc.contributor.authorOkunevska, S. O.-
dc.contributor.authorTsyhura, V. V.-
dc.date.accessioned2017-11-17T06:18:02Z-
dc.date.available2017-11-17T06:18:02Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСпособи подовження термінів зберігання йогурту [Електронний ресурс] / Л. М. Кітченко, Ю. В. Назаренко, С. О. Окуневська, В. В. Цигура // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. – Сер. «Технічні науки» / Вінницький національний аграрний університет. - Вінниця, 2017. – Вип. 2 (97). - у друці.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5034-
dc.descriptionThe article describes the role of fermented milk products, in particular yogurt in the food for population, expediency and ways of extension for yogurt expiry dates. Selected for further research, a set of the most effective methods and ways to extend the expiry dates of yogurt.uk_UK
dc.description.abstractВ статті описано роль кисломолочних продуктів, а зокрема йогурту в харчуванні населення, доцільність і способи подовження термінів придатності йогурту. Обрано, для подальших досліджень, комплекс найбільш ефективних методів і способів подовження термінів зберігання йогуртів. В статье описано роль кисломолочных продуктов, и в частности йогурта в питании населения, целесообразность и способы продления сроков годности йогурта. Избран для дальнейших исследований, комплекс наиболее эффективных методов и способов удлинения сроков хранения йогуртов.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherВінницький національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectзакваскаuk_UK
dc.subjectбіфідобактеріїuk_UK
dc.subjectрежими пастеризаціїuk_UK
dc.subjectзакваскаuk_UK
dc.subjectбифидобактерииuk_UK
dc.subjectрежимы пастеризацииuk_UK
dc.subjectfermentuk_UK
dc.subjectbifidobacteriauk_UK
dc.subjectpasteurization modeuk_UK
dc.titleСпособи подовження термінів зберігання йогуртуuk_UK
dc.title.alternativeСпособы продления срока хранения йогуртаuk_UK
dc.title.alternativeWays of extension for yogurt expiry datesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1_Кітченко_Назаренко_Окуневська_Цигура.pdf492,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.