Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5036
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНазаренко, Юлія Валентинівна-
dc.contributor.authorКітченко, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorНазаренко, Юлия Валентиновна-
dc.contributor.authorКитченко, Людмила Николаевна-
dc.contributor.authorNazarenko, J. V.-
dc.contributor.authorKitchenko, L. N.-
dc.date.accessioned2017-11-17T06:49:25Z-
dc.date.available2017-11-17T06:49:25Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationНазаренко Ю. В. Значення мембранних процесів у технології виробництва сирів [Електронний ресурс] / Ю. В. Назаренко, Л. М. Кітченко // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. - Сер. «Технічні науки» / Вінницький національний аграрний університет. - Вінниця : ВНАУ, 2017. – Вип. 2 (97). - у друці.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5036-
dc.descriptionThis is the analysis of the main trends in the use of membrane processes of dairy industry, in particular, highlighted the processes of micro - and ultrafiltration in cheese making technology. This analytical research method is aimed at survey and exploring the areas of application of membrane processes in the dairy industry and, in particular, in cheese productions, which improve the quality characteristics of the product, increase the validity life and regulates the content.uk_UK
dc.description.abstractПроведено аналіз основних напрямків використання мембранних процесів у молочній промисловості, зокрема, виділені процеси мікро- та ультрафільтрації в технології сирів. Використано аналітичний метод дослідження, що ставить своєю метою огляд і вивчення напрямків застосування мембранних процесів у молочній промисловості, і, зокрема, у виробництві сиру, які дозволяють підвищити якісні характеристики продукту, збільшує термін зберігання та регулює склад. Проведен анализ основных направлений использования мембранных процессов в молочной промышленности, в частности, выделены процессы микро - и ультрафильтрации в технологии сыров. Использован аналитический метод исследования, что ставит своей целью обзор и изучение направлений применения мембранных процессов в молочной промышленности и, в частности, в производстве сыра, которые позволяют повысить качественные характеристики продукта, увеличивает срок хранения и регулирует состав.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherВінницький національний аграрний університетuk_UK
dc.subjectмембранні процесиuk_UK
dc.subjectультрафільтраціяuk_UK
dc.subjectмікрофільтраціяuk_UK
dc.subjectмембранные процессыuk_UK
dc.subjectультрафильтрацияuk_UK
dc.subjectмикрофильтрацияuk_UK
dc.subjectmembrane processesuk_UK
dc.subjectultrafiltrationuk_UK
dc.subjectmicrofiltrationuk_UK
dc.titleЗначення мембранних процесів у технології виробництва сирівuk_UK
dc.title.alternativeЗначение мембранных процессов в молочной промышленностиuk_UK
dc.title.alternativeThe importance of membrane processes in the dairy industryuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4_Назаренко_Кітченко.pdf479,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.