Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5093
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНіколаєнко, Оксана Володимирівна-
dc.contributor.authorНиколаенко, Оксана Владимировна-
dc.contributor.authorNikolaenko, Oksana Vladimirovna-
dc.date.accessioned2017-12-01T12:52:54Z-
dc.date.available2017-12-01T12:52:54Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій; наук. керівник Л. З. Шильманuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5093-
dc.descriptionThe development of catering establishments in Ukraine requires the wider use of dishes with new technologies. These conditions contribute to the production of high quality products, the rational use of raw materials, the development of aesthetic taste in the design of dishes and products, and create a tendency for competition. The purpose of the diploma project is to improve the technology of the beef chicken with the addition of carrageenan, as well as the development of a cutlet project for 50 places. Traditionally large demand among consumers is served by meat chopped meat, processed by the method of frying.uk_UK
dc.description.abstractРозвиток закладів ресторанного господарства в Україні вимагає ширшого використання страв за новими технологіями. Умови сприяють випуску продукції високої якості, раціональному використанні сировини, розвитку естетичного смаку в оформленні страв та виробів, створюють тенденції до конкуренції. Метою дипломного проекту є удосконалення технології котлет з яловичини з додаванням карагенану, а також розробка проекту котлетної на 50 місць. Традиційно великим попитом серед споживачів користуються страви з м’ясної січеної маси, яка оброблена способом смаження. Развитие учереждений ресторанного хозяйства в Украине требует более широкого использования блюд c новыми технологиями. Эти условия способствуют выпуску продукции высокого качества, рациональном использовании сырья, развитии эстетического вкуса в оформлении блюд и изделий, создают тенденции к конкуренции. Целью дипломного проекта является совершенствование технологии котлет из говядины с добавлением каррагинана, а также разработка проекта котлетной на 50 мест. Традиционно большим спросом среди потребителей пользуются блюда из мясной рубленой массы, обработанная способом жарки.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectкотлетаuk_UK
dc.subjectяловичинаuk_UK
dc.subjectстраваuk_UK
dc.subjectкотлетаuk_UK
dc.subjectговядинаuk_UK
dc.subjectблюдоuk_UK
dc.subjectchopuk_UK
dc.subjectbeefuk_UK
dc.subjectdishuk_UK
dc.titleУдосконалення технології котлет з яловичини та проект котлетної на 50 місцьuk_UK
dc.title.alternativeСовершенствование технологии котлет из говядины и проект котлетной на 50 местuk_UK
dc.title.alternativeImproving the technology of beef sausage and a cutlet project for 50 placesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ДИПЛОМ_НИКОЛАЄНКО.pdf
  Restricted Access
8,72 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.