Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5098
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Комісар, Олександр Олександрович | - |
dc.contributor.author | Комисар, Александр Александрович | - |
dc.contributor.author | Komisar, Oleksandr Aleksandrovich | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-05T10:41:05Z | - |
dc.date.available | 2017-12-05T10:41:05Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій; наук. керівник І. М. Уханова | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5098 | - |
dc.description | In the diploma project, calculations were made of meat raw materials and products, area of premises, labor, technological equipment and energy costs. The described technology of production of semi-finished products from poultry. | uk_UK |
dc.description.abstract | В дипломному проекті були проведені розрахунки м'ясної сировини та продукції, площі приміщень, робочої сили, технологічного обладнання та енергозатрат. Описана технологія виробництва напівфабрикатів з птиці. В дипломном проекте были проведены расчеты мясного сырья и продукции, площади помещений, рабочей силы, технологического оборудования и энергозатрат. Описанная технология производства полуфабрикатов из птицы. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | технологія | uk_UK |
dc.subject | напівфабрикати | uk_UK |
dc.subject | м’ясо | uk_UK |
dc.subject | технология | uk_UK |
dc.subject | полуфабрикаты | uk_UK |
dc.subject | мясо | uk_UK |
dc.subject | technology | uk_UK |
dc.subject | semi-finished products | uk_UK |
dc.subject | meat | uk_UK |
dc.title | Технологія виробництва напівфабрикатів з птиці та проектний розрахунок цеху напівфабрикатів в умовах м. Суми | uk_UK |
dc.title.alternative | Технология производства полуфабрикатов из птицы и проектный расчет цеха полуфабрикатов в условиях г. Сумы | uk_UK |
dc.title.alternative | Technology of production of poultry semi-finished products and design calculation of the workshop of semi-finished products in Sumy | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Комісар ПЗ.pdf Restricted Access | 2,21 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.