Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5098
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКомісар, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorКомисар, Александр Александрович-
dc.contributor.authorKomisar, Oleksandr Aleksandrovich-
dc.date.accessioned2017-12-05T10:41:05Z-
dc.date.available2017-12-05T10:41:05Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій; наук. керівник І. М. Ухановаuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5098-
dc.descriptionIn the diploma project, calculations were made of meat raw materials and products, area of premises, labor, technological equipment and energy costs. The described technology of production of semi-finished products from poultry.uk_UK
dc.description.abstractВ дипломному проекті були проведені розрахунки м'ясної сировини та продукції, площі приміщень, робочої сили, технологічного обладнання та енергозатрат. Описана технологія виробництва напівфабрикатів з птиці. В дипломном проекте были проведены расчеты мясного сырья и продукции, площади помещений, рабочей силы, технологического оборудования и энергозатрат. Описанная технология производства полуфабрикатов из птицы.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectтехнологіяuk_UK
dc.subjectнапівфабрикатиuk_UK
dc.subjectм’ясоuk_UK
dc.subjectтехнологияuk_UK
dc.subjectполуфабрикатыuk_UK
dc.subjectмясоuk_UK
dc.subjecttechnologyuk_UK
dc.subjectsemi-finished productsuk_UK
dc.subjectmeatuk_UK
dc.titleТехнологія виробництва напівфабрикатів з птиці та проектний розрахунок цеху напівфабрикатів в умовах м. Сумиuk_UK
dc.title.alternativeТехнология производства полуфабрикатов из птицы и проектный расчет цеха полуфабрикатов в условиях г. Сумыuk_UK
dc.title.alternativeTechnology of production of poultry semi-finished products and design calculation of the workshop of semi-finished products in Sumyuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Комісар ПЗ.pdf
  Restricted Access
2,21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.