Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5102
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сахненко, Інна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Сахненко, Инна Анатольевна | - |
dc.contributor.author | Sakhnenko, Inna Anatolievna | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-05T11:05:57Z | - |
dc.date.available | 2017-12-05T11:05:57Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій; наук. керівник І. М. Уханова | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5102 | - |
dc.description | The project analyzes the state of the meat industry, describes the innovative technologies of meat production, details the technological schemes of production and calculates raw materials, auxiliary materials and finished products; Also, equipment for the effective operation of workshops has been selected, production areas have been determined, and industrial workers have been calculated. | uk_UK |
dc.description.abstract | В проекті проаналізовано стан м’ясної промисловості, описані інноваційні технології м’ясного виробництва, детально розглянуті технологічні схеми виробництва та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції; також підібрано обладнання для ефективної роботи цехів, визначені виробничі площі та проведений розрахунок промислових робітників. В проекте проанализировано состояние мясной промышленности, описаны инновационные технологии мясного производства, подробно рассмотрены технологические схемы производства и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции; также подобрано оборудование для эффективной работы цехов, определенные производственные площади и произведен расчет промышленных рабочих. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | м'ясо | uk_UK |
dc.subject | технологія | uk_UK |
dc.subject | консерви | uk_UK |
dc.subject | мясо | uk_UK |
dc.subject | технология | uk_UK |
dc.subject | консервы | uk_UK |
dc.subject | meat | uk_UK |
dc.subject | technology | uk_UK |
dc.subject | canned | uk_UK |
dc.title | Технологія виробництва м'ясо-рослинних консервів та проектний розрахунок консервного заводу в умовах м. Глобине | uk_UK |
dc.title.alternative | Технология производства мясо-растительных консервов и проектный расчет консервного завода в условиях м. Глобино | uk_UK |
dc.title.alternative | The technology of production of meat and vegetable canned food and the design calculation of the canning plant in the conditions of Globino | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сахненко ПЗ.pdf Restricted Access | 2,26 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.