Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5102
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСахненко, Інна Анатоліївна-
dc.contributor.authorСахненко, Инна Анатольевна-
dc.contributor.authorSakhnenko, Inna Anatolievna-
dc.date.accessioned2017-12-05T11:05:57Z-
dc.date.available2017-12-05T11:05:57Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій; наук. керівник І. М. Ухановаuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5102-
dc.descriptionThe project analyzes the state of the meat industry, describes the innovative technologies of meat production, details the technological schemes of production and calculates raw materials, auxiliary materials and finished products; Also, equipment for the effective operation of workshops has been selected, production areas have been determined, and industrial workers have been calculated.uk_UK
dc.description.abstractВ проекті проаналізовано стан м’ясної промисловості, описані інноваційні технології м’ясного виробництва, детально розглянуті технологічні схеми виробництва та зроблений розрахунок сировини, допоміжних матеріалів та готової продукції; також підібрано обладнання для ефективної роботи цехів, визначені виробничі площі та проведений розрахунок промислових робітників. В проекте проанализировано состояние мясной промышленности, описаны инновационные технологии мясного производства, подробно рассмотрены технологические схемы производства и произведен расчет сырья, вспомогательных материалов и готовой продукции; также подобрано оборудование для эффективной работы цехов, определенные производственные площади и произведен расчет промышленных рабочих.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectм'ясоuk_UK
dc.subjectтехнологіяuk_UK
dc.subjectконсервиuk_UK
dc.subjectмясоuk_UK
dc.subjectтехнологияuk_UK
dc.subjectконсервыuk_UK
dc.subjectmeatuk_UK
dc.subjecttechnologyuk_UK
dc.subjectcanneduk_UK
dc.titleТехнологія виробництва м'ясо-рослинних консервів та проектний розрахунок консервного заводу в умовах м. Глобинеuk_UK
dc.title.alternativeТехнология производства мясо-растительных консервов и проектный расчет консервного завода в условиях м. Глобиноuk_UK
dc.title.alternativeThe technology of production of meat and vegetable canned food and the design calculation of the canning plant in the conditions of Globinouk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сахненко ПЗ.pdf
  Restricted Access
2,26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.