Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5103
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Турецька, Ярослава Ігорівна | - |
dc.contributor.author | Турецкая, Ярослава Игоревна | - |
dc.contributor.author | Turetska, Yaroslava Igorivna | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-05T11:11:22Z | - |
dc.date.available | 2017-12-05T11:11:22Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій; наук. керівник І. М. Уханова | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5103 | - |
dc.description | In the diploma project, calculations of meat raw materials and finished products, premises, labor, technological equipment and energy costs were carried out. The technology of production of assortment of sausage wares is described. | uk_UK |
dc.description.abstract | В дипломному проекті були проведені розрахунки м’ясної сировини та готової продукції, площі приміщень, робочої сили, технологічного обладнання та енергозатрат. Описана технологія виробництва асортименту ковбасних виробів. В дипломном проекте были проведены расчеты мясного сырья и готовой продукции, площади помещений, рабочей силы, технологического оборудования и энергозатрат. Описанная технология производства ассортимента колбасных изделий. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | технологія | uk_UK |
dc.subject | ковбаса | uk_UK |
dc.subject | м’ясо | uk_UK |
dc.subject | технология | uk_UK |
dc.subject | колбаса | uk_UK |
dc.subject | мясо | uk_UK |
dc.subject | technology | uk_UK |
dc.subject | sausage | uk_UK |
dc.subject | meat | uk_UK |
dc.title | Технологія виробництва напівкопчених ковбас та проект м’ясопереробного цеху в умовах м. Буринь | uk_UK |
dc.title.alternative | Технология производства полукопченых колбас и проект мясоперерабатывающего цеха в условиях г. Бурынь | uk_UK |
dc.title.alternative | Technology of production of semi-smoked sausages and a project of meat processing workshop in the conditions of Burin | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Турецька ПЗ.pdf Restricted Access | 2,23 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.