Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5103
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТурецька, Ярослава Ігорівна-
dc.contributor.authorТурецкая, Ярослава Игоревна-
dc.contributor.authorTuretska, Yaroslava Igorivna-
dc.date.accessioned2017-12-05T11:11:22Z-
dc.date.available2017-12-05T11:11:22Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій; наук. керівник І. М. Ухановаuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5103-
dc.descriptionIn the diploma project, calculations of meat raw materials and finished products, premises, labor, technological equipment and energy costs were carried out. The technology of production of assortment of sausage wares is described.uk_UK
dc.description.abstractВ дипломному проекті були проведені розрахунки м’ясної сировини та готової продукції, площі приміщень, робочої сили, технологічного обладнання та енергозатрат. Описана технологія виробництва асортименту ковбасних виробів. В дипломном проекте были проведены расчеты мясного сырья и готовой продукции, площади помещений, рабочей силы, технологического оборудования и энергозатрат. Описанная технология производства ассортимента колбасных изделий.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectтехнологіяuk_UK
dc.subjectковбасаuk_UK
dc.subjectм’ясоuk_UK
dc.subjectтехнологияuk_UK
dc.subjectколбасаuk_UK
dc.subjectмясоuk_UK
dc.subjecttechnologyuk_UK
dc.subjectsausageuk_UK
dc.subjectmeatuk_UK
dc.titleТехнологія виробництва напівкопчених ковбас та проект м’ясопереробного цеху в умовах м. Буриньuk_UK
dc.title.alternativeТехнология производства полукопченых колбас и проект мясоперерабатывающего цеха в условиях г. Бурыньuk_UK
dc.title.alternativeTechnology of production of semi-smoked sausages and a project of meat processing workshop in the conditions of Burinuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Турецька ПЗ.pdf
  Restricted Access
2,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.