Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5104
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧекан, Маргарита Олегівна-
dc.contributor.authorЧекан, Маргарита Олеговна-
dc.contributor.authorChekan, Margarita Olegivna-
dc.date.accessioned2017-12-05T11:49:15Z-
dc.date.available2017-12-05T11:49:15Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій; наук. керівник Т. А. Крижськаuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5104-
dc.descriptionThe project analyzes methods for refrigeration of meat and offal. Calculations are made for meat during refrigeration and storage. The raw materials, equipment, production space and energy costs are calculated.uk_UK
dc.description.abstractВ проекті проаналізовані способи холодильної обробки м’яса та субпродуктів. Проведені розрахунки усушки м’яса при холодильній обробці та під час зберігання. Розраховано сировину, обладнання, виробничі площі та енергозатрати. В проекте проанализированы способы холодильной обработки мяса и субпродуктов. Проведенные расчеты усушки мяса при холодильной обработке и при хранении. Рассчитано сырье, оборудование, производственные площади и энергозатраты.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectм’ясоuk_UK
dc.subjectзаморожуванняuk_UK
dc.subjectзберіганняuk_UK
dc.subjectмясоuk_UK
dc.subjectзамораживаниеuk_UK
dc.subjectхранениеuk_UK
dc.subjectmeatuk_UK
dc.subjectfrozenuk_UK
dc.subjectstorageuk_UK
dc.titleТехнологічні основи холодильної обробки м’яса та проект холодильного цеху в умовах м. Сумиuk_UK
dc.title.alternativeТехнологические основы холодильной обработки мяса и проект холодильного цеха в условиях г. Сумыuk_UK
dc.title.alternativeTechnological bases of meat refrigeration and the project of a refrigeration shop in the conditions of Sumyuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чекан М.О. ПЗ.pdf
  Restricted Access
1,89 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.