Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5224
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorБолгова, Н. В.-
dc.contributor.authorBolhova, N. V.-
dc.date.accessioned2018-01-23T12:13:43Z-
dc.date.available2018-01-23T12:13:43Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationБолгова Н. В. Органолептична характеристика йогурту з рослинною добавкою [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : друга міжнародна науково-практична конференція,( м. Харків, 5–7 вересня 2017 р.) / під заг. ред. Г. В. Дейниченка. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 217-218.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5224-
dc.descriptionThus, it was found that the most acceptable for organoleptic indicators is the addition of the food additive "Rosehip" in an amount of 5% in yoghurts with a mass fraction of fat of 2.5%.uk_UK
dc.description.abstractТаким чином, було встановлено, що найбільш прийнятним за органолептичними показниками є внесення харчової добавки «Шипшина» в кількості 5% у йогурти з масовою часткою жиру 2,5%. Таким образом, было установлено, что наиболее приемлемым по органолептическим показателям является внесение пищевой добавки «Шиповник» в количестве 5% в йогурты с массовой долей жира 2,5%.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХДУХТuk_UK
dc.subjectпродукти оздоровчого харчуванняuk_UK
dc.subjectйогуртuk_UK
dc.subjectхарчова добавкаuk_UK
dc.subjectпродукты оздоровительного питанияuk_UK
dc.subjectйогуртuk_UK
dc.subjectпищевая добавкаuk_UK
dc.subjecthealth-improving food productsuk_UK
dc.subjectyogurtuk_UK
dc.subjectfood additiveuk_UK
dc.titleОрганолептична характеристика йогурту з рослинною добавкоюuk_UK
dc.title.alternativeОрганолептическая характеристика йогурта с растительной добавкойuk_UK
dc.title.alternativeOrganoleptic characteristics of yoghurt with vegetable additivesuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Болгова Н.В. Органолептична характеристика йогурту.pdf270,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.