Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5224
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Болгова, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Болгова, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Bolhova, N. V. | - |
dc.date.accessioned | 2018-01-23T12:13:43Z | - |
dc.date.available | 2018-01-23T12:13:43Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Болгова Н. В. Органолептична характеристика йогурту з рослинною добавкою [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : друга міжнародна науково-практична конференція,( м. Харків, 5–7 вересня 2017 р.) / під заг. ред. Г. В. Дейниченка. - Харків : ХДУХТ, 2017. - С. 217-218. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5224 | - |
dc.description | Thus, it was found that the most acceptable for organoleptic indicators is the addition of the food additive "Rosehip" in an amount of 5% in yoghurts with a mass fraction of fat of 2.5%. | uk_UK |
dc.description.abstract | Таким чином, було встановлено, що найбільш прийнятним за органолептичними показниками є внесення харчової добавки «Шипшина» в кількості 5% у йогурти з масовою часткою жиру 2,5%. Таким образом, было установлено, что наиболее приемлемым по органолептическим показателям является внесение пищевой добавки «Шиповник» в количестве 5% в йогурты с массовой долей жира 2,5%. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | ХДУХТ | uk_UK |
dc.subject | продукти оздоровчого харчування | uk_UK |
dc.subject | йогурт | uk_UK |
dc.subject | харчова добавка | uk_UK |
dc.subject | продукты оздоровительного питания | uk_UK |
dc.subject | йогурт | uk_UK |
dc.subject | пищевая добавка | uk_UK |
dc.subject | health-improving food products | uk_UK |
dc.subject | yogurt | uk_UK |
dc.subject | food additive | uk_UK |
dc.title | Органолептична характеристика йогурту з рослинною добавкою | uk_UK |
dc.title.alternative | Органолептическая характеристика йогурта с растительной добавкой | uk_UK |
dc.title.alternative | Organoleptic characteristics of yoghurt with vegetable additives | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Болгова Н.В. Органолептична характеристика йогурту.pdf | 270,66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.