Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5280
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСавойський, Олександр Юрійович-
dc.contributor.authorСавойский, Александр Юрьевич-
dc.contributor.authorSavoyskiy, Aleksandr-
dc.date.accessioned2018-02-08T11:25:16Z-
dc.date.available2018-02-08T11:25:16Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationСавойський О. Ю. Класифікація методів сушки плодоовочевої сировини [Електронний ресурс] / О. Ю. Савойський // Модернізація національної системи управління державним розвитком : виклики і перспективи : матеріали ІІ-ї Міжнародної наукової конференції, (Тернопіль, 8-9 грудня 2016 р.). – Тернопіль, 2016. – Ч. 1. – С. 179-182.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5280-
dc.descriptionIn the thesis analyzed the methods of drying and proposed classification.uk_UK
dc.description.abstractУ тезі проведено аналіз методів сушки та запропоновано їх класифікацію. В тезисе проведен анализ методов сушки и предложена их классификация.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherТернопільська сільськогосподарська академіяuk_UK
dc.subjectсушкаuk_UK
dc.subjectметоди сушкиuk_UK
dc.subjectенергоефективністьuk_UK
dc.subjectсушкаuk_UK
dc.subjectметоды сушкиuk_UK
dc.subjectэнергоэффективностьuk_UK
dc.subjectdryinguk_UK
dc.subjectdrying methodsuk_UK
dc.subjectenergy integrityuk_UK
dc.titleКласифікація методів сушки плодоовочевої сировиниuk_UK
dc.title.alternativeКлассификация методов сушки плодоовощного сырьяuk_UK
dc.title.alternativeClassification methods of drying fruit and vegetable raw materialsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Савойський. КЛАСИФІКАЦІЯ МЕТОДІВ СУШКИ.pdf316,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.