Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5297
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюченко, О. В. | - |
dc.contributor.author | Павлюченко, О. В. | - |
dc.contributor.author | Pavluchenko, O. V. | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-13T07:22:47Z | - |
dc.date.available | 2018-02-13T07:22:47Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5297 | - |
dc.description | Development of technology for gluten-free cheesecakes based on rice, corn or buckwheat flour will expand the range of gluten-free products, fiber-enriched meal, vitamins, carbohydrates and proteins. Gluten-free cheese cakes can be consumed by people for medicinal and preventive nutrition. On the basis of experimental research and testing we have developed the formulation of high-quality gluten-free cheesecakes, which have a large amount of nutrients and are safe for consumption by celiac patients. | uk_UK |
dc.description.abstract | Розробка технології безглютенових сирників на основі рисового кукурудзяного або гречаного борошна дозволить розширити асортимент безглютенової продукції, збагатити страву клітковиною, вітамінами, вуглеводами і білками. Безглютенові сирники можна вживати людям для лікувального та лікувально-профілактичного харчування. На основі експериментальних досліджень і апробацій була розроблена рецептура якісних кукурудзяних сирників, які мають велику кількість поживних речовин і є безпечними для вживання хворим на целіакію. Разработка технологии безглютеновых сырников на основе рисовой, кукурузной або гречневой муки позволит расширить ассортимент безглютеновой продукции, обогатить блюдо клетчаткой, витаминами, углеводами и белками. Безглютеновые сырники можно употреблять людям для лечебного и лечебно-профилактического питания. На основе экспериментальных исследований и апробаций была разработана рецептура качественных кукурузных сырников, которые имеют большое количество питательных веществ и являются безопасными для употребления больным целиакией. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | сирники | uk_UK |
dc.subject | сир кисломолочний | uk_UK |
dc.subject | безглютенове борошно | uk_UK |
dc.subject | сырники | uk_UK |
dc.subject | творог | uk_UK |
dc.subject | безглютеновая мука | uk_UK |
dc.subject | cheesecakes | uk_UK |
dc.subject | curd | uk_UK |
dc.subject | gluten-free flour | uk_UK |
dc.title | Удосконалення технології сирників з використанням безглютенового борошна | uk_UK |
dc.title.alternative | Совершенствование технологии сырников с использованием безглютеновой муки | uk_UK |
dc.title.alternative | Improvement of technology of cheese cakes using gluten-free flour | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Павлюченко О. В. Диплом.pdf Restricted Access | 2,58 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.