Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5297
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПавлюченко, О. В.-
dc.contributor.authorПавлюченко, О. В.-
dc.contributor.authorPavluchenko, O. V.-
dc.date.accessioned2018-02-13T07:22:47Z-
dc.date.available2018-02-13T07:22:47Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельникuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5297-
dc.descriptionDevelopment of technology for gluten-free cheesecakes based on rice, corn or buckwheat flour will expand the range of gluten-free products, fiber-enriched meal, vitamins, carbohydrates and proteins. Gluten-free cheese cakes can be consumed by people for medicinal and preventive nutrition. On the basis of experimental research and testing we have developed the formulation of high-quality gluten-free cheesecakes, which have a large amount of nutrients and are safe for consumption by celiac patients.uk_UK
dc.description.abstractРозробка технології безглютенових сирників на основі рисового кукурудзяного або гречаного борошна дозволить розширити асортимент безглютенової продукції, збагатити страву клітковиною, вітамінами, вуглеводами і білками. Безглютенові сирники можна вживати людям для лікувального та лікувально-профілактичного харчування. На основі експериментальних досліджень і апробацій була розроблена рецептура якісних кукурудзяних сирників, які мають велику кількість поживних речовин і є безпечними для вживання хворим на целіакію. Разработка технологии безглютеновых сырников на основе рисовой, кукурузной або гречневой муки позволит расширить ассортимент безглютеновой продукции, обогатить блюдо клетчаткой, витаминами, углеводами и белками. Безглютеновые сырники можно употреблять людям для лечебного и лечебно-профилактического питания. На основе экспериментальных исследований и апробаций была разработана рецептура качественных кукурузных сырников, которые имеют большое количество питательных веществ и являются безопасными для употребления больным целиакией.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectсирникиuk_UK
dc.subjectсир кисломолочнийuk_UK
dc.subjectбезглютенове борошноuk_UK
dc.subjectсырникиuk_UK
dc.subjectтворогuk_UK
dc.subjectбезглютеновая мукаuk_UK
dc.subjectcheesecakesuk_UK
dc.subjectcurduk_UK
dc.subjectgluten-free flouruk_UK
dc.titleУдосконалення технології сирників з використанням безглютенового борошнаuk_UK
dc.title.alternativeСовершенствование технологии сырников с использованием безглютеновой мукиuk_UK
dc.title.alternativeImprovement of technology of cheese cakes using gluten-free flouruk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Павлюченко О. В. Диплом.pdf
  Restricted Access
2,58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.