Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5302
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мізь, Євгенія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Мизь, Евгения Николаевна | - |
dc.contributor.author | Miz, Yevheniia Mykolayivna | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-13T09:35:57Z | - |
dc.date.available | 2018-02-13T09:35:57Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Божко | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5302 | - |
dc.description | In today's market, the production of high-quality, cost-effective production is not possible without the use of advanced technologies and innovative solutions in the field of poultry processing. A promising direction of research is the use of waterfowl meat in the technology of meat products. Duck meat has a high nutritional value and provides the body's need for proteins, lipids, minerals, vitamins. | uk_UK |
dc.description.abstract | На сучасному ринку високоякісне та економічно вигідне виробництво неможливе без застосування передових технологій та інноваційних рішень у галузі переробки птиці. Перспективним напрямком дослідження є використання м'яса водоплавних птахів у технології м'ясних продуктів. М'ясо качки має високу поживну цінність і забезпечує потреби організму в білках, ліпідах, мінералах, вітамінах. На современном рынке высококачественное и экономически выгодное производство невозможно без применения передовых технологий и инновационных решений в области переработки птицы. Перспективным направлением исследования является использование мяса водоплавающих птиц в технологии мясных продуктов. Мясо утки имеет высокую питательную ценность и обеспечивает потребности организма в белках, липидах, минералах, витаминах. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | м'ясо-місткі сардельки | uk_UK |
dc.subject | м'ясо мускусної качки | uk_UK |
dc.subject | екстракт розмарину | uk_UK |
dc.subject | мясо-содержащие сардельки | uk_UK |
dc.subject | мясо мускусной утки | uk_UK |
dc.subject | экстракт розмарина | uk_UK |
dc.subject | meat-containing sausage | uk_UK |
dc.subject | musk duck meat | uk_UK |
dc.subject | rosemary extract | uk_UK |
dc.title | Розробка рецептури та технології м'ясомістких сардельок із застосуванням натурального антиоксиданта | uk_UK |
dc.title.alternative | Разработка рецептуры и технологии мясосодержащих сарделек с применением натурального антиоксиданта | uk_UK |
dc.title.alternative | Development of the formulation and technology of meat-based sausages using a natural antioxidant | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мізь Є.М.pdf Restricted Access | 1,63 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.