Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5302
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМізь, Євгенія Миколаївна-
dc.contributor.authorМизь, Евгения Николаевна-
dc.contributor.authorMiz, Yevheniia Mykolayivna-
dc.date.accessioned2018-02-13T09:35:57Z-
dc.date.available2018-02-13T09:35:57Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Божкоuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5302-
dc.descriptionIn today's market, the production of high-quality, cost-effective production is not possible without the use of advanced technologies and innovative solutions in the field of poultry processing. A promising direction of research is the use of waterfowl meat in the technology of meat products. Duck meat has a high nutritional value and provides the body's need for proteins, lipids, minerals, vitamins.uk_UK
dc.description.abstractНа сучасному ринку високоякісне та економічно вигідне виробництво неможливе без застосування передових технологій та інноваційних рішень у галузі переробки птиці. Перспективним напрямком дослідження є використання м'яса водоплавних птахів у технології м'ясних продуктів. М'ясо качки має високу поживну цінність і забезпечує потреби організму в білках, ліпідах, мінералах, вітамінах. На современном рынке высококачественное и экономически выгодное производство невозможно без применения передовых технологий и инновационных решений в области переработки птицы. Перспективным направлением исследования является использование мяса водоплавающих птиц в технологии мясных продуктов. Мясо утки имеет высокую питательную ценность и обеспечивает потребности организма в белках, липидах, минералах, витаминах.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectм'ясо-місткі сарделькиuk_UK
dc.subjectм'ясо мускусної качкиuk_UK
dc.subjectекстракт розмаринуuk_UK
dc.subjectмясо-содержащие сарделькиuk_UK
dc.subjectмясо мускусной уткиuk_UK
dc.subjectэкстракт розмаринаuk_UK
dc.subjectmeat-containing sausageuk_UK
dc.subjectmusk duck meatuk_UK
dc.subjectrosemary extractuk_UK
dc.titleРозробка рецептури та технології м'ясомістких сардельок із застосуванням натурального антиоксидантаuk_UK
dc.title.alternativeРазработка рецептуры и технологии мясосодержащих сарделек с применением натурального антиоксидантаuk_UK
dc.title.alternativeDevelopment of the formulation and technology of meat-based sausages using a natural antioxidantuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мізь Є.М.pdf
  Restricted Access
1,63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.