Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5330
Назва: | Удосконалення технології хліба з використанням текстурованого борошна |
Інші назви: | Усовершенствование технологии хлеба с использованием текстурированой муки Improvement of bread technology using textured flour |
Автори: | Прокопенко, Ю. І. Прокопенко, Ю. И. Prokopenko, U. I. |
Ключові слова: | хлібопекарські властивості текстурованого борошна кукурудзяне текстуроване борошно структурно-механічні властивості хлебопекарные свойства текстурированной муки кукурузная текстурированная мука структурно - механические свойства baking properties of textured flour corn textured flour structural and mechanical properties |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник |
Короткий огляд (реферат): | Дана науково-дослідна робота присвячена дослідженню властивостей кукурудзяного текстурованого борошна, його впливу на структурно-механічні властивості напівфабрикатів і якість хліба. Данная научно - исследовательская работа посвящена исследованию свойств кукурузной текстурированной муки, её влиянию на структурно - механические свойства полуфабрикатов и качество хлеба. |
Опис: | This research work is devoted to the study of the properties of corn textured flour, its influence on the structural and mechanical properties of semi-finished products and the quality of bread. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5330 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Прокопенко Ю. І. Диплом.pdf Restricted Access | 1,7 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.