Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5330
Назва: Удосконалення технології хліба з використанням текстурованого борошна
Інші назви: Усовершенствование технологии хлеба с использованием текстурированой муки
Improvement of bread technology using textured flour
Автори: Прокопенко, Ю. І.
Прокопенко, Ю. И.
Prokopenko, U. I.
Ключові слова: хлібопекарські властивості текстурованого борошна
кукурудзяне текстуроване борошно
структурно-механічні властивості
хлебопекарные свойства текстурированной муки
кукурузная текстурированная мука
структурно - механические свойства
baking properties of textured flour
corn textured flour
structural and mechanical properties
Дата публікації: 2018
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник
Короткий огляд (реферат): Дана науково-дослідна робота присвячена дослідженню властивостей кукурудзяного текстурованого борошна, його впливу на структурно-механічні властивості напівфабрикатів і якість хліба. Данная научно - исследовательская работа посвящена исследованию свойств кукурузной текстурированной муки, её влиянию на структурно - механические свойства полуфабрикатов и качество хлеба.
Опис: This research work is devoted to the study of the properties of corn textured flour, its influence on the structural and mechanical properties of semi-finished products and the quality of bread.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5330
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Прокопенко Ю. І. Диплом.pdf
  Restricted Access
1,7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.