Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5341
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кабаненко, Ольга Юріївна | - |
dc.contributor.author | Кабаненко, Ольга Юрьевна | - |
dc.contributor.author | Kabanenko, Olga | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-16T06:30:06Z | - |
dc.date.available | 2018-02-16T06:30:06Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренко | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5341 | - |
dc.description | The aim of the work is to improve and develop the technology of dairy pudding on the basis of whey protein concentrate for sports nutrition. | uk_UK |
dc.description.abstract | Метою магістерської роботи є вдосконалення і розробка технології молочного пудингу на основі концентрату сироваткових білків для спортивного харчування. Целью магистерской работы является совершенствование и разработка технологии молочного пудинга на основе концентрата сывороточных белков для спортивного питания. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | молочний десерт | uk_UK |
dc.subject | пудинг | uk_UK |
dc.subject | концентрат сироваткових білків | uk_UK |
dc.subject | молочный десерт | uk_UK |
dc.subject | пудинг | uk_UK |
dc.subject | концентрат сывороточных белков | uk_UK |
dc.subject | milk dessert | uk_UK |
dc.subject | pudding | uk_UK |
dc.subject | whey protein concentrate | uk_UK |
dc.title | Розробка технології пудингів підвищеної харчової цінності для спортсменів та людей важкої фізичної праці | uk_UK |
dc.title.alternative | Разработка технологии пудингов повышенной пищевой ценности для спортсменов и людей тяжелого физического труда | uk_UK |
dc.title.alternative | Development of technology puddings with increased nutritional value for athletes and people of heavy physical labor | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кабаненко О. Ю. Диплом....pdf Restricted Access | 1,98 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.