Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5341
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКабаненко, Ольга Юріївна-
dc.contributor.authorКабаненко, Ольга Юрьевна-
dc.contributor.authorKabanenko, Olga-
dc.date.accessioned2018-02-16T06:30:06Z-
dc.date.available2018-02-16T06:30:06Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренкоuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5341-
dc.descriptionThe aim of the work is to improve and develop the technology of dairy pudding on the basis of whey protein concentrate for sports nutrition.uk_UK
dc.description.abstractМетою магістерської роботи є вдосконалення і розробка технології молочного пудингу на основі концентрату сироваткових білків для спортивного харчування. Целью магистерской работы является совершенствование и разработка технологии молочного пудинга на основе концентрата сывороточных белков для спортивного питания.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectмолочний десертuk_UK
dc.subjectпудингuk_UK
dc.subjectконцентрат сироваткових білківuk_UK
dc.subjectмолочный десертuk_UK
dc.subjectпудингuk_UK
dc.subjectконцентрат сывороточных белковuk_UK
dc.subjectmilk dessertuk_UK
dc.subjectpuddinguk_UK
dc.subjectwhey protein concentrateuk_UK
dc.titleРозробка технології пудингів підвищеної харчової цінності для спортсменів та людей важкої фізичної праціuk_UK
dc.title.alternativeРазработка технологии пудингов повышенной пищевой ценности для спортсменов и людей тяжелого физического трудаuk_UK
dc.title.alternativeDevelopment of technology puddings with increased nutritional value for athletes and people of heavy physical laboruk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кабаненко О. Ю. Диплом....pdf
  Restricted Access
1,98 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.