Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5342
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРасамакин, Степан Олександрович-
dc.contributor.authorРассамакин, Степан Александрович-
dc.contributor.authorRasamakyn, Stepan Aleksandrovich-
dc.date.accessioned2018-02-16T06:44:43Z-
dc.date.available2018-02-16T06:44:43Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник В. І. Тищенкоuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5342-
dc.descriptionOne of the promising directions for the intensification of meat products production is the use of raw material of fish origin, which provides high indicators of food and biological value of products and is a good component of the forage systems in the production of combined food products.uk_UK
dc.description.abstractОдним із перспективних напрямів інтенсифікації виробництва м’ясних продуктів є застосування сировини рибного походження, яка забезпечує високі показники харчової та біологічної цінності продуктів та є хорошим компонентом фаршевих систем при виробництві комбінованих продуктів харчування. Одним из перспективных направлений интенсификации производства мясных продуктов является применение сырья рыбного происхождения, которая обеспечивает высокие показатели пищевой и биологической ценности продуктов и является хорошим компонентом фаршевые систем при производстве комбинированных продуктов питания.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectм`ясні хлібиuk_UK
dc.subjectрибна сировинаuk_UK
dc.subjectтовстолобикuk_UK
dc.subjectмясные хлебаuk_UK
dc.subjectрыбное сырьеuk_UK
dc.subjectтолстолобикuk_UK
dc.subjectmeat breaduk_UK
dc.subjectfish raw materialuk_UK
dc.subjectthistleuk_UK
dc.titleРозробка рецептури полікомпонентних м'ясних хлібів на основі фаршу прісноводної рибиuk_UK
dc.title.alternativeРазработка рецептуры поликомпонентных мясных хлебов на основе фарша пресноводной рыбыuk_UK
dc.title.alternativeDevelopment of the formula of polycomponent meat breads based on minced freshwater fishuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Расамакин С. О. Диплом.pdf
  Restricted Access
930,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.