Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5343
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПшонкін, Едуард Олексійович-
dc.contributor.authorПшонкин, Эдуард Алексеевич-
dc.contributor.authorPshonkin, Eduard-
dc.date.accessioned2018-02-16T06:51:30Z-
dc.date.available2018-02-16T06:51:30Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренкоuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5343-
dc.descriptionThe aim of the work is to improve the technology and develop a recipe for yogurt on the basis of whey protein retentate.uk_UK
dc.description.abstractМетою магістерської роботи є удосконалення технології і розробка рецептури йогурту на основі ретентату молочної сироватки. Целью работы является совершенствование технологии и разработка рецептуры йогурта на основе ретентат молочной сыворотки.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectкисломолочний продуктuk_UK
dc.subjectйогуртuk_UK
dc.subjectмолочна сироваткаuk_UK
dc.subjectкисломолочный продуктuk_UK
dc.subjectйогуртuk_UK
dc.subjectмолочная сывороткаuk_UK
dc.subjectfermented milk productuk_UK
dc.subjectyogurtuk_UK
dc.subjectmilk wheyuk_UK
dc.titleВикористання вторинної молочної сировини – ретентату сироватки у виробництві кисломолочних напоївuk_UK
dc.title.alternativeИспользование вторичного молочного сырья - ретентат сыворотки в производстве кисломолочных напитковuk_UK
dc.title.alternativeUse of secondary dairy raw materials - serum retentate in the production of sour milk drinksuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пшонкін Е. О. Диплом.pdf
  Restricted Access
2,47 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.