Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5345
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКорочкова, Дарія Іллівна-
dc.contributor.authorКорочкова, Дария Иллинична-
dc.contributor.authorKorochkova, Daria-
dc.date.accessioned2018-02-16T07:04:28Z-
dc.date.available2018-02-16T07:04:28Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренкоuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5345-
dc.descriptionThe aim of the work is to develop a technology for the production of dessert butter.uk_UK
dc.description.abstractМетою даної роботи є розробка технології виробництва десертних видів масла. Целью данной работы является разработка технологии производства десертных видов масла.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectмасло солодковершковеuk_UK
dc.subjectзбиванняuk_UK
dc.subjectзбагаченняuk_UK
dc.subjectмасло сладкосливочноеuk_UK
dc.subjectвзбиваниеuk_UK
dc.subjectобогащениеuk_UK
dc.subjectsweetened butteruk_UK
dc.subjectwhippinguk_UK
dc.subjectdressinguk_UK
dc.titleРозробка технології виробництва десертних видів маслаuk_UK
dc.title.alternativeРазработка технологии производства десертных видов маслаuk_UK
dc.title.alternativeDevelopment of a technology for the production of dessert types of butteruk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Корочкова Д. І. Диплом.pdf
  Restricted Access
1,87 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.