Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5345
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корочкова, Дарія Іллівна | - |
dc.contributor.author | Корочкова, Дария Иллинична | - |
dc.contributor.author | Korochkova, Daria | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-16T07:04:28Z | - |
dc.date.available | 2018-02-16T07:04:28Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Ю. В. Назаренко | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5345 | - |
dc.description | The aim of the work is to develop a technology for the production of dessert butter. | uk_UK |
dc.description.abstract | Метою даної роботи є розробка технології виробництва десертних видів масла. Целью данной работы является разработка технологии производства десертных видов масла. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | масло солодковершкове | uk_UK |
dc.subject | збивання | uk_UK |
dc.subject | збагачення | uk_UK |
dc.subject | масло сладкосливочное | uk_UK |
dc.subject | взбивание | uk_UK |
dc.subject | обогащение | uk_UK |
dc.subject | sweetened butter | uk_UK |
dc.subject | whipping | uk_UK |
dc.subject | dressing | uk_UK |
dc.title | Розробка технології виробництва десертних видів масла | uk_UK |
dc.title.alternative | Разработка технологии производства десертных видов масла | uk_UK |
dc.title.alternative | Development of a technology for the production of dessert types of butter | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Корочкова Д. І. Диплом.pdf Restricted Access | 1,87 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.