Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5387
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАвхачова, М. О.-
dc.contributor.authorАвхачёва, М. А.-
dc.contributor.authorAkshachova, M. O.-
dc.date.accessioned2018-02-20T12:58:15Z-
dc.date.available2018-02-20T12:58:15Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельникuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5387-
dc.descriptionThe work consists of an introduction, five sections, conclusions, a list of used literature and applications. The introduction substantiates the relevance of the topic and formulates the objectives of further research.uk_UK
dc.description.abstractРобота складається із вступу, п’яти розділів, висновків, переліку використаної літератури і додатків. У вступі обгрунтовується актуальність теми та формулюються задачі подальшого дослідження. Работа состоит из вступления, пяти разделов, выводов, списка использованной литературы и приложений. Во введении обосновывается актуальность темы и формулируются задачи дальнейшего исследования.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectсамбукuk_UK
dc.subjectжмихuk_UK
dc.subjectльонuk_UK
dc.subjectсамбукuk_UK
dc.subjectжмыхuk_UK
dc.subjectленuk_UK
dc.subjectsambukuk_UK
dc.subjectzmichuk_UK
dc.subjectflaxuk_UK
dc.titleУдосконалення технології самбуку з використанням льняного жмихуuk_UK
dc.title.alternativeУсовершенствование технологии самбук с использованием льняного жмихаuk_UK
dc.title.alternativeImproving the technology of sambuk using linen pulpuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Авхачова М. О. Диплом .pdf
  Restricted Access
1,5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.