Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5387
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Авхачова, М. О. | - |
dc.contributor.author | Авхачёва, М. А. | - |
dc.contributor.author | Akshachova, M. O. | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-20T12:58:15Z | - |
dc.date.available | 2018-02-20T12:58:15Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5387 | - |
dc.description | The work consists of an introduction, five sections, conclusions, a list of used literature and applications. The introduction substantiates the relevance of the topic and formulates the objectives of further research. | uk_UK |
dc.description.abstract | Робота складається із вступу, п’яти розділів, висновків, переліку використаної літератури і додатків. У вступі обгрунтовується актуальність теми та формулюються задачі подальшого дослідження. Работа состоит из вступления, пяти разделов, выводов, списка использованной литературы и приложений. Во введении обосновывается актуальность темы и формулируются задачи дальнейшего исследования. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | самбук | uk_UK |
dc.subject | жмих | uk_UK |
dc.subject | льон | uk_UK |
dc.subject | самбук | uk_UK |
dc.subject | жмых | uk_UK |
dc.subject | лен | uk_UK |
dc.subject | sambuk | uk_UK |
dc.subject | zmich | uk_UK |
dc.subject | flax | uk_UK |
dc.title | Удосконалення технології самбуку з використанням льняного жмиху | uk_UK |
dc.title.alternative | Усовершенствование технологии самбук с использованием льняного жмиха | uk_UK |
dc.title.alternative | Improving the technology of sambuk using linen pulp | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Авхачова М. О. Диплом .pdf Restricted Access | 1,5 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.