Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5611
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБілик, Яна Віталіївна-
dc.contributor.authorБилык, Яна Витальевна-
dc.contributor.authorBilyk, Yana Vitalievna-
dc.date.accessioned2018-03-30T09:48:48Z-
dc.date.available2018-03-30T09:48:48Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болговаuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/5611-
dc.descriptionThe coursework examines the technology of production of marshmallow. The characteristic of the object of study, the range of raw materials. Also, justified the prescription of marshmallow, and defined the requirements for finished products and the development of technological systems. Carried out process calculations.uk_UK
dc.description.abstractУ курсовій роботі досліджується технологія виробництва зефіра. Наведена характеристика об’єкту дослідження, асортимент, сировина. Також, обґрунтовано рецептурний склад зефіру, визначені вимоги до готової продукції та шляхи розвитку технологічної системи. Проведені технологічні розрахунки. В курсовой работе исследуется технология производства зефира. Приведена характеристика объекта исследования, ассортимент продукта, сырье. Также, обоснован рецептурный состав зефира, определены требования к готовой продукции и пути развития технологической системы. Проведены технологические расчеты.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectзефірuk_UK
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UK
dc.subjectконтроль якостіuk_UK
dc.subjectзефирuk_UK
dc.subjectпищевая промышленностьuk_UK
dc.subjectконтроль качестваuk_UK
dc.subjectmarshmallowsuk_UK
dc.subjectfood industryuk_UK
dc.subjectquality controluk_UK
dc.titleОбґрунтування та аналіз технології виробництва зефіруuk_UK
dc.title.alternativeОбоснование и анализ технологии производства зефираuk_UK
dc.title.alternativeSubstantiation and analysis of marshmallow production technologyuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Зефір репозіторій.pdf
  Restricted Access
1,47 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.